Šta je novo?

Potrebna pomoc!!!

BozicBata

Čuven
Učlanjen(a)
10.07.2005
Poena
925
Od skoro imam jedan veliki problem koji mi bas ide na zivce. Imam TFT monitor Samsung 172v i graficku Asus 6600GT. Od pre nekog vremena su pocele da mi se pojavljuju vertikalne strafte na ekranu, jedva primetne, ali dovoljno da uzasno iritiraju. Konstantno stoje na istom mestu. E sad...da li je neko imao slican problem? Da li moze biti do monitora ili do graficke? Za monitor je garancija istekla ali na graficku imam jos 2,5 god. Da li u slucaju, ako je do graficke, ona podleze garanciji i menja se novom? Puno cete mi pomoci sa nekim vasim savetom. Hvala unapred..
P.S. Do drivera nije jel sam probao sa razlicitim, i ne pregreva se....Karta je idle 41-45C, a u full load nekih do 70C

Poslednja izmena:
pozajmi od nekog drugara graficku (da ne bude ista ko tvoja😀 lol) ili ako nadjes Ati-a pa vidi da li se desava isto

Pokusao sam jednu glupu stvar i otrkio u cemu je problem. Iscupao sam monitor iz graficke, dok je ostao da radi. I tad sam primetio da se te linije javljaju i kad nije konektovan monitor u graficku, sto ce reci da su te linije do monitora, sto je cinjenica koja me je vise smorila, jer za njega nemam garanciju, a nije mala stavka da se kupi novi. E sad. Jel zna neko mozda zbog cega se to desava sa monitorom i jel moze bilo kako da se bilo gde popravi kod nas?

Nije moguce da niko ne zna odgovor na ovaj problem!? Aj nek se neko javi ko se malo razume u TFT monitore, mnogo mi je vazno...

Nazad
Vrh Dno