Šta je novo?

Potrebna pomoc

Duca89

Slavan
Učlanjen(a)
04.11.2008
Poena
345
Imam 1 telekomov ADSL u stanu, i jedan ruter ( Huawei HG520i) koji se nalazi u mojoj sobi i na njega je prikljucen moj laptop. Htela bih da prikljucim i mamin komp kablom na taj ruter i naravno da joj ogranicim brzinu. Htela bih da naglasim da imam i ISDN liniju..Kako to da uradim? Hvala unapred :wave:

Poslednja izmena:
Najlakse ces ograniciti brzinu na maminom compu tako sto ces instalirati Net Limiter i u stavci overall ukucati koliko upload i download zelis da jos alociras i chekiras tu vrednost (obrati paznju da je brzina u kilobajtima).
Sto se podesavanja mrezne kartice na njenom racunaru tice stavi samo opcije Obtain IP address i Obtain DNS server automatically i Huawei bi sam trebao da joj dodeli upotrebljivu adresu.

Prilozi

• test.png
    test.png
    21.5 KB · Pregleda: 45
Hvala ti puno. :wave:

Poslednja izmena:
Nesto nece da radi net..zanima me da li je mozda do toga sto na tom kompu postoji i dial-up konekcija?

Za taj modem mislim da mozes da koristis samo krajnje prikljucke,srednja dva su rezervisana za VOIP i IPTV.Mozes da probas da obrises tu dial-up konekciju,ja sam imao slucajeva da nije htelo da mi radi,ali proveri i ovo u svakom slucaju.

Vrh Dno