Šta je novo?

potrebna pomoc u vezi sa N6630

Astral_NS

Slavan
Učlanjen(a)
14.07.2005
Poena
304
ne mogu da instaliram pc suite,mislim instalira pc suite ali treba usput valjda nokia cable driver da instalira medjutim na kraju instalacije napishe 'the wizard was interupted before nokia connectivity cable driver could be completely installed' the system has not been modified. try to install later itd. pa nece da instalira drajvere za mob kad ga zakacim. probao sam kod druga sve lepo radi. formatirao sam c: i ponovo udario windows samo zbog toga i opet isti problem.

koju verziju PC suita imas, jel ti aktiviran USb 2.0? Neznam stvarno sta bi moglo da te muci, ja sam probao i verziju 6.3 i novu 6.6 i sve mi instalira bez problema. A da probas da instaliras sa neta (na onaj fazon da vindows sam nalazi i instalira; cini mi se da sam jednom i to radio bez problema).

verzija 6.4.8
pa kod druga sam probao na njegovom kompu i sve je radilo savrsheno.mislim on instalira kao pc suite mogu da ga pokrenem ali ne instalira te drajvere za fon. kad spojim fon detektuje ga napishe nokia 6630 i kao trazi drajvere za new hardware ali nikako ne moze da ih nadje.probacu preko neta sad

A da probas prvo da instaliras drajvere pa onda da konektujes telefon i instaliras PC Suite (6.6),mozda to pomogne jer neki put stvarno budu tako neke banalne greske!
Pozdrav

pa rado bi ja instalirao drajvere,ali na koji nachin? te nokia cable driver on instalira zajedno sa pc suite.a tek kad nakachim tel on napishe found new hardware i tada ne mogu da instaliram drajvere.a pc suite mi ne detektuje fon. mislim znam kako bi trebalo da ide,odradio sam sve kod druga ali meni izbaci tu poruku 'the wizard was interupted before nokia connectivity cable driver could be completely installed'. izgleda nesto nije dobro podesheno ali ne mogu da skontam gde. svaki predlog je dobro doshao.

Ja sam taj cable rajver instalirao odvojeno (ne mogu da se setim zasto). :)
Skinuo sam ga sa nokia sajta (~6.5mb).

skidam sad drajvere,valjda ce sve biti u redu.imam dku 2 kabl.
jel zna neko gde imaju u ns-u rs mmc za 6630?mislim da provereno rade. isprobao sam na par mesta i nigde nije hteo da primi,probali su i drugi ljudi na njihovim 6630 i 6680 i isto ih ne registruje. na jednom mestu su mi odma rekli imamo karticu ali nece raditi.

Pa u principu svak aDv bi trebala da radi. Vidi u milenujumu. Tamo sam gledao transcad od 256, no ja ipak cekam 512 ;o)

evo najzad sam skinuo cable driver i opet nece da instalira ali dobro sad mi je napisao sta je problem,trazi service pack 1 za windows xp a ja tek instalirao novi xp. imam service pack 2 ali mi pri instalaciji za divno chudo izbaci da imam piratsku verziju windowsa. moze neka pomoc.

u vezi rs mmc probao sam transcend u blic shopu u tc vojvodina i sundisk u rim mobil i josh neku no name u nekom isto no name mobil shopu i svuda ista pricha ne registruje fon karticu. moram da se iscimam jos malo pa ako neko zna neko mesto ili nekog ko prodaje neka kaze.

Ako nisu "dual voltage", možeš da ih isprobavaš koliko hoćeš i nijedna neće raditi...
Proday ti je rekao dobro mesto - prodavnica "Milenium" ispod stadiona Vojvodine. Poslednji put kada sam bio tamo takođe su imali Transcend 256..

Sasa_NS je napisao(la):
Ako nisu "dual voltage", možeš da ih isprobavaš koliko hoćeš i nijedna neće raditi...

to sam i ja skontao da mora dv,mislim nijedna obichna mi nije radila,nego mi chudna da ovi nashi lokalni dileri nijedan ne zna da je za 6630 potrebna dv.

p.s. pa jel moze neko da mi pomogne kako da dignem na service pack 1 ili 2, dvojku imam ali mi prijavljuje da je piratska verzija xp,kontam da mora biti neki nachin,moze i na pm.

Nazad
Vrh Dno