Šta je novo?

Potrebna pomoc-siemens gigaset SX763

richier

Cenjen
Učlanjen(a)
08.10.2012
Poena
170
Pozz,treba mi pomoc,slabo se razumem u podesavanje rutera a pokusavam da ubacim ruter Siemens gigaset sx763 koji je dobijen od hrvatskog t coma na srpski telekom.Pokusavao sam da nabudzim al nikako mi nije islo i stalno je izbacivao physical connection failed i da je cable unpluged.Posle mi je drug rekao da bi moglo biti u pitanju to sto pise da simens radi na annex b standardu a u srbiji je annex a i moj spliter na koji sam kacio simensa je od smart ax mt 882 kojeg sam dobio od telekoma.Mt 882 nema wireles a ovaj simens ima i dobio sam ga pa bih da skrpim nekako.Dakle,pitanje je da li moze to da se poveze i ako moze kako?Hvala :)

taj Siemens je pravljen za Nemacko trziste a oni koriste Annex B kao sto si i sam rekao mi koristimo Annex A ne ide, mada sa nekim modelima kao sto je FrizBox moze preko Lan 4 u podesavanju onda treba da cekiras da ides preko externog uredjaja/modema

Znaci u teoriji trebalo bi da mogu huavejca da povezem sa simensom tako sto bi kabel koji ide o huavejca u mreznu kompa prespojio u lan4 na simensu?

Tako moze. Tako sam jedno vreme koristio (ne secam se razloga). Taj ruter jeste za isdn, bas sam ga zato trazio i iz razloga sto se moze koristiti i kao telefonska centrala.

Nazad
Vrh Dno