Šta je novo?

potrebna pomoc oko spywarea

-=crusader=-

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
07.02.2005
Poena
320
hell.jpg

Skinuo sam sve moguce i nemoguce spyware gluposti ali ovo cudo nemogu da skinem nikako. Probao sam spybot s&d, adware, zonealarm... neznam vise sta da pokusavam, iskuljucivao sam manuelno startup i servise al ne ide... svaki put je tu...

pride svaki put kad se racunar startuje otvori mi system32 folder, ***** li ga sto...

Koji ti ovo program pokazuje na screenshotu?
U svakom slucaju pokusaj i SpySweeper, AdAware i SpyBot (tesko da ce nesto drugo otkloniti ako oni ne uspeju), ali naravno iz safe-moda.

Isto smece sam i ja pokupio i bilo je gadno to skinuti..Resenje je Dr.Spyware
Kad zavrsi pred kraj skeniranje predlozice da restartujes masinu posto se nalazi deo u sis. memoriji pa pre ulaska u win ce naci to i izbaciti ga napolje.
Inace primetio si da dzabe radis uninstall kad on opet skine program i ponovo ga instalira na masinu..

POZ

Poslednja izmena:
sp@le je napisao(la):
Isto smece sam i ja pokupio i bilo je gadno to skinuti..Resenje je Dr.Spyware
Kad zavrsi pred kraj skeniranje predlozice da restartujes masinu posto se nalazi deo u sis. memoriji pa pre ulaska u win ce naci to i izbaciti ga napolje.
Inace primetio si da dzabe radis uninstall kad on opet skine program i ponovo ga instalira na masinu..

POZ

da uninstall nikako nije pomogao, cak ni "rucni", ostane negde. Skinuo sam ga sa ovim programom ewido koji su preporucili na elitesecurity forumu.

@Wolfman
pa taj spyware to i pokazuje :d inace probao sam sa svim sto si ti naveo ali ewido resava stvar... ***** ti zivot secam se kad sam imao komp 90ih da nikad antivirus nisam morao da stavim ako znam gde i sta skidam... vazi to i danas ali daleko nesigurnije.

www.ca.com

Skini (ili se snadji) trial PestPatrol i vozi.

Spyware Doctor, pomogao kada drugi nisu... A i "nista" ne kosta 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno