Šta je novo?

Potrebna pomoc oko setovanja za wireless

Boban712

Čuven
Učlanjen(a)
11.07.2005
Poena
620
Na istom hardu su 2 particije i 2 instalacije win-a. Ovo je iz razloga sto prva puca svakih 2-10minuta, pa sam na kraju morao da instaliram drugi na drugoj particiji. E tu je problem: ista podesavanja na obe instalacije za TP link 551g, (provajder VojvodinaOnline) na ovom brljavom widowsu radi kako treba dok racunar ne zaglupi, a na novoj instalaciji racunar stabilno radi, medjutim uspeo sam da uspostavim konekciju sa netom, ali nema saobracaja ka meni (sent par hiljada, received 1). Pretpostavljam da sam instalaciju odradio kako treba, podesavanja su prepisana iz prvobitnog windowsa, (sa kog sada pisem) ali nece pa nece. Net mi hitno treba veceras, pa ako moze neki savet, sutra im radi podrska pa cu resiti sa njima ako ne budem uspeo sada. Hvala unapred

Da li si dobro podesio sve adrese ?
Mozda te firewall zeza.

Da li ti Windows "puca" od kad si stavio TP-Link karticu ?

Adrese i sve ostalo je prepisano sa prve instalacije, win firewall je na disabled na fresh instalaciji, na staroj je Outpost, postoji neka mogucnost da je TP Link uzrocnik restarta i zamrzavanja, ali sam isti dan instalirao i SS2, pa u novu instalaciju necu ubacivati par dana satelit, medjutim buni me sto sam uspostavio vezu a nema protoka.

:( - ako ti trenutno sa "brljivim" Windows-om radi,a sa svezim ne onda ipak neka podesavanja nisu OK.
Inace vidim da su iz V-OL najavljivali neke radove na mrezi,pa je mozda i to problem.

TP-Link ( 551,651 ) se neslaze sa pojedinim plocama sa VIA cipsetom

Poslednja izmena:
Sto je najcudnije ne mogu da otvorim njihov homepage, mislio sam da cu tamo naci sta mi treba, i ovo malo dopisivanja me je kostalo 3 restarta. Ne verujem da je do radova, inace ne bi radilo nikako, a kod mene je nForce 2

Vrh Dno