Šta je novo?

Potrebna pomoć oko WinMobile 6.5!

neogeo

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
10.08.2002
Poena
770
Naime, može li mi neko pomoći kako da preko redžistri baze wn6.5 pojačam zvono Incoming Calla i SMS notifikacije???

Regularno sam pojačao do maximuma ali ove 2 mp3 stvari koje sam postavio za SMS i zvono cmiglje poprilično dok se BuiltIn melodije samog mobilnog čuju glasno ali su bzvz.

Ima li ikakve pomoći???

Za registry ne znam, ali možeš da pokušaš da u Sound Forge-u ili nekom alternativnom programu za audio obradu povećaš volume za te mp3 fajlove. Ako krenu da se javljaju distorzije na zvučniku telefona - preterao si :d

Edit: sad se setih da možeš i sa besplatnim programom mp3gain isto da pokušaš, ja uvek u njemu preštelujem gain sa 89 na 96dB i pesme se osetno jače čuju na mom mp3 plejeru.

Poslednja izmena:
Moze i ta varijanta.
Probacu popdne kada dodjem kuci pa javljam kako stoji stvar mada mi ovo preko reg.tweaka dodje nekako bezbolnije...

thx

Ovo sam ti savetovao zato što si napisao da ti built in melodije zvuče glasno, što me navodi na pomisao da su ovi mp3 fajlovi problem. A ja sam imao i900 Omniu do skoro sa 6.5 i ne sećam se da je bilo registry trikova za ovu namenu, kod mene se to štelovalo uz pomoć jednog skrivenog menija (tipa *#blabla kombinacija), pa vidi da li ima neki takav meni za tvoj telefon :)

Vrh Dno