Šta je novo?

Potrebna mala pomoc oko php-Nuke-a ...

Da li je moguce modifikovati jednu stranu Nuke-a prema svojim zeljama? Na primer,ono sto sam mislio je, da istoristimo jedan link koji se ne koristi na levo strani npr. ARHIVA VESTI i nazovemo ga GALERIJA SLIKA, i da u njemu mogu stvoriti galeriju slika sa malim preview slikama npr. !!!Je li i tako nesto moze da se downloaduje kao blocks,themes i ostalo...??! :trust:

Poslednja izmena:
My_eGallery, samo moras da ga MODujes, zbog DOS napada.

pTomic je napisao(la):
My_eGallery, samo moras da ga MODujes, zbog DOS napada.

*Nema ni jedan link da se downloaduje ovaj e Gallery? imash li neki link, i sta ti je MODovati??? :trust:

*Vec nekoliko danada pokusavam da installiram SHOUTBLOCK ali bez uspeha, potrebna mi je pomoc jer mi ovde javlja da mi fali "table" ali ja ne znam u cemu sam pogresio??? :wall: Greske koje mi javlja su u admin.php kada kliknem na novonastalu ikonicu SHOUTBLOCK-a:

Table 'nuke.nuke_quiecom_shoutblock_conf' doesn't exist

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid
MySQL result resource in c:\apache\apache\htdocs\phpnuke\html\includes\sql_layer.php
on line 288
Table 'nuke.nuke_quiecom_shoutblock_conf' doesn't exist

--------------------------------------------------------------
Table 'nuke.nuke_quiecom_shoutblock_ipblock' doesn't exist

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
in c:\apache\apache\htdocs\phpnuke\html\admin\modules\ShoutBlock.php on line 308

Table 'nuke.nuke_quiecom_shoutblock_nameblock' doesn't exist

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
in c:\apache\apache\htdocs\phpnuke\html\admin\modules\ShoutBlock.php on line 348
Zahvalan sam na bilo kakvoj pomoci ...
evo dole sam okacio ove fajlove mozda je u njima main error ...?!

Unapred zahvalan Tane :sceptic:

Da li si po instalaciji odnosno kopiranju fajlova pokrenuo quiecom-shoutblock.php?? Ako nisi, onda bi trebao to da uradis. I sledeci put, citaj taj README fajl. Znam da postoji...

huh...i to poglavlje ShoutBlock-a je zavrseno thanx 2 ptomic...(mada sam vise trazio nesto kao na Srbija cafe.ogr) ....
E sad onaj My_eGallery nema nigde?! E sad...nasao sam neku Sgallery ali mi nesto trokira tako da sam jos u potrazi za My e Gallery . . . Ima li ko jos kakvu preporuku?Nije lose ono sto se trenutno nalazi na Srbijacafe-u ali nije aktuelan developers sajt???

tane

Imam malih problema sa xGuestbook-om javlja mi neke errore ali ne znam sta nisam dobro odradio .... Ovo mi pise ...

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\apache\apache\htdocs\phpnuke\html\modules\x_Guestbook\config.php on line 9

-------------------------------------------
Warning: get_lang(modules/x_Guestbook/language/lang-serbian.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\apache\apache\htdocs\phpnuke\html\mainfile.php on line 183

Warning: get_lang(): Failed opening 'modules/x_Guestbook/language/lang-serbian.php' for inclusion (include_path='.;c:\php4\pear') in c:\apache\apache\htdocs\phpnuke\html\mainfile.php on line 183

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\apache\apache\htdocs\phpnuke\html\modules\x_Guestbook\config.php on line 9

Warning: main(modules/x_Guestbook/template/_message.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\apache\apache\htdocs\phpnuke\html\modules\x_Guestbook\main_read.php on line 6

Warning: main(): Failed opening 'modules/x_Guestbook/template/_message.php' for inclusion (include_path='.;c:\php4\pear') in c:\apache\apache\htdocs\phpnuke\html\modules\x_Guestbook\main_read.php on line 6

Warning: main(modules/x_Guestbook/template/_navigat.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\apache\apache\htdocs\phpnuke\html\modules\x_Guestbook\main_read.php on line 7

Warning: main(): Failed opening 'modules/x_Guestbook/template/_navigat.php' for inclusion (include_path='.;c:\php4\pear') in c:\apache\apache\htdocs\phpnuke\html\modules\x_Guestbook\main_read.php on line 7

----------------------------------
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\apache\apache\htdocs\phpnuke\html\modules\x_Guestbook\main_read.php on line 22

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\apache\apache\htdocs\phpnuke\html\modules\x_Guestbook\main_read.php on line 24
_egWRITEMES

Ima li neko bilo kakvu ideju...
Svaka pomoc je dobrodosla...

Poz i thx
tane

Da napomenem posto sam gledao te fajlove, da se svaka greska mysql_fetch_row() odnosi na konekciju sa bazom, tako da je sigurno problem do baze, nesto nije lepo kreirano, a ko se razume bolje u nuke, neka pomogne....

Poz.

sto se tice My_eGallery ...
e tu je interesantna stvar da kada sam sve instalirao, i kreirao novu "Kategoriju slika" ne prihvata mi slike koje hocu da ubacim u odredjenu Kategoriju..a nemam pojma zasto??? :crash: javlja mi sledece...

You can't post this file: Filetype not supported :S:

???

PS >> @ptomic ... e covek,pored ovog My_eGallery65.tar poslao si mi i fajl egalfix za my_eGallery koji sadrzi dispaycategory.php? Zasta on sluzi? poz.

...thx
tane

Poslednja izmena:
PS >> @ptomic ... e covek,pored ovog My_eGallery65.tar poslao si mi i fajl egalfix za my_eGallery koji sadrzi dispaycategory.php? Zasta on sluzi? poz.
Iskopiraj ga umesto originalnog displaycategory.php

Poslednja izmena:
@ptomic ...ok to sam uradio
ali ne znam sta se desava i kako da ubacim slike u izabranu galeriju...kao kod tebe na lazarevac.com sto si napravio slike grada dza bu..tako i ja uspesno sam dodao neke 2-3 galerije ali ne mogu u njih da ubacim ni jednu sliku ja idem na Gallery Admin > Add New Media ...i uvek mi ovo napise:" You can't post this file: Filetype not supported"

?????????????????????

Nemoj add new media, vec trecu odozdo(pobrljavilo mi nesto, pa daje neka cudna imena) nesto tipa batch add media ili tako nesto. Normalno prethodno si upload-ovao slike u direktorijume koje si napravio. Zar ne ??

@ptomic...thax man... To sam uradio ali javljao mi je gresku na onom fajlu displayCategoru.php koji si mi poslao...i nisam mogao pristupiti ni jednoj kreiranoj galeriji
@Neo_Matrix hvala covek...po ko zna koji put...

*Interesuje me kako mogu u jedan od ovih block-ova da ubacim HTML cod,tj. da
prijavim sajt na mnoge top liste(top.co.yu,domaci.de etc),kako bi posetioci mogli da klikom na njih glasaju za sajt...
I zanima me kako se zove block,koji sluzi kao brojac obicni poseta?!
-----------------
I interesuje me pri postavljanju Nuke sajta na server, je li saljem samo HTML folder? i koja je posle procedura...

*Evo ako ima neko vremena ...*

Kada udjem u privatne poruke u nuke-u, i ako kliknem da odgovorim na primljenu poruku,otkucaj je kliknem send.On mi napise sledece...

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 283
File : c:\apache\apache\htdocs\phpnuke\html\includes\emailer.php

....ali ipak posalje poruku...nije mi jasno...?
------------------------------------------------------------

Moze li na koji nacin da se promeni sifra GOD Admin-u koja je data na samom
pocetku istalliranja nuke-a?????????

---------------------------------------------------------
* Kako da u Forumu (u okviru nuke-a) zabranim postove od ne registrovanih korisnika??!
* Kako da u istom forumu, ogranicim korisnika sa "titulom" Moderator,da njegovu sobu
tj. da ima samo dozvolu izmene podataka za tu naznacenu sobu?! Da li je to
uopste izvodljivo?

tane...poz

Opet Jovo nanovo....
Posalji mi tah fajl koji javlja gresku na mail, znas koji, i gresku, a za forum koji je u sklopu nukea, neznam koji je forum u sklopu, ali ako je phpBB onda cu ti i to napisati...

Poz.

@Neo Matrix ...poslao sam ti pogledaj pa udari replay...

Moze li na koji nacin da se promeni sifra GOD Admin-u koja je data na samom
pocetku istalliranja nuke-a?????????

---------------------------------------------------------
* Kako da u Forumu (u okviru nuke-a) zabranim postove od ne registrovanih korisnika??!
* Kako da u istom forumu, ogranicim korisnika sa "titulom" Moderator,da njegovu sobu
tj. da ima samo dozvolu izmene podataka za tu naznacenu sobu?! Da li je to
uopste izvodljivo?

Ovo pod zvezdicama je izvodljivo, a file cu kasnije da pogledam sta i kako...
Jedino za sifru admina neznam, ona jeste upisana u bazi, ali je kriptovana, tako da nemoze direktno da se menja, ali sigurno nekako moze...

Poz.

kako i gde smestiti html code top.co.yu brojaca u jedan od brokova na nuke-u?
...i ima li neko neki link gde mogu da nadjem dobru ideju za logo?

Pozdrav ljudi,long time no heard,a?!
Moze li neko da mi objasni proceduru postavljanja Nuke sajta na server.Da se stavimo u poziciju da imam sve potrebne sifre(FTP,MySQL nick and pass,PHP nick and pass...), sta je potrebno uraditi posle downloadovanja podataka na server?

Pozdrav, Tane

Verovatno si hteo da kazes uploadovanja fajlova na server. 😉
Potrebno je da "napunis" tu MySQL bazu. Ako ne koristis neku staru bazu koju si imao, onda koristis nuke.sql koji dolazi uz PHP Nuke. Ako pricamo o PHPNuke-u.

Pa instalacija baze nije bas sasmo uploadovanje na server, ali ako hoces ja ti mogu pomoci oko postavljanja sajta na net, neko vece, ili kad vec hoces, ali sad sam mrtav umoran, samo sto sam stigao iz BG-a, nevidim na oci....

Poz.

Nazad
Vrh Dno