Šta je novo?

Potrebna "mala" pomoc ;o))

Učlanjen(a)
24.01.2002
Poena
609
Dakle ovako... po netu sam trazio recnik Italijansko - Srpsko - Italijanski i naravno nisam uspeo da ga nadjem ;o( U tom smislu resih da ga sam napravim, ali mi je potreban neko ko ce da mi napravi " masku " recnika, a unos reci cu uraditi sam. Naravno kada recnik bude kompletan bice podignut na Internet tako da ce i ostali moci da ga downloaduju i koriste.

P.S. Voleo bih da bude ono: da izgleda fensi i da ima klasicne opcije: Uneses Italijansku rec i dobijes Srpsku rec za istu ili uneses Srpsku rec i dobijes Italijansku rec za istu, naravno uz mogucnost naknadnog unosa reci.

Unapred zahvalan,
Milosh The Great ,)

tacnije ti bi da ti neko isprogramira ceo recnik a ti da ga snabdes recima?

Neki ljudi su ovde u više navrata pravili free srpsko - engleske rečnike. Ako bi s njima stupio u kontakt možda bi ti neko ustupio softver za to što ti treba.

Da ANDONOVSKI, otprilike bi to bilo to, ako neko hoce ili ima vec gotov recnik i hteo bi da ga prosledi ja bih mu bio veoma zahvalan i tacno nakon toga bih uneo onoliku kolicinu reci da bi isti postao funkcionalan, jer verujem da nisam jedini kome je isti potreban ;o)

Milosh The Great ;o)

Vrh Dno