Šta je novo?

PotrebanDVDfilm"Cudovista iz ormara"nov,polovan il

Učlanjen(a)
27.02.2002
Poena
619
Treba mi animirani(ctrani) film "Monsters, in Closet" ili prevedeno na hrvatski "Cudovista iz ormara".
Pa ako neko zna gde mogu da ga pazarim ili ako je nekog smorio pa hoce da ga proda naka se javi ovde ili na PM.
Ako nema nista od ovog gore navedenog recite mi gde mogu da narezem DVD ili ako je neko voljan da mi to uradi mozemo da se dogovorimo - takodje na PM.
Unapred zahvaljujem :wave;

Re: PotrebanDVDfilm"Cudovista iz ormara"nov,polova

kratkouhi ubica je napisao(la):
Treba mi animirani(ctrani) film "Monsters, in Closet" ili prevedeno na hrvatski "Cudovista iz ormara".
Pa ako neko zna gde mogu da ga pazarim ili ako je nekog smorio pa hoce da ga proda naka se javi ovde ili na PM.
Ako nema nista od ovog gore navedenog recite mi gde mogu da narezem DVD ili ako je neko voljan da mi to uradi mozemo da se dogovorimo - takodje na PM.
Unapred zahvaljujem :wave;

"Monsters In The Closet" nije animirani vec igrani film, i to los. Tebe ocigledno interesuje Pixar-ov "Monsters, Inc.". Film, koliko ja znam, nije izdat kod nas na DVD-u. No, moze se naruciti na svakom online DVD shopu...

Zanima me ovaj Pixar-ov
Narucio bih ga odmah ali nemam nikakvu karticu [visa i slicne].
Pa mi ostaje samo ona varijanta koju sam ja ranije rekao ili ako vi imate neki drugi predlog recite slobodno

Imam jedan komad Monsters INC. I to Hrvatsko DVD izdanje. Znaci, ima prevod!!! Ako si zainteresovan za shoping, javi mi se na PM. Tu sam do petka, a onda sam na putu u sledecih mesec dana, ako ti je frka, ti se javi...

Nazad
Vrh Dno