Šta je novo?

Potreban validan key za AVP 3.5

Zli_Carobnjak

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2001
Poena
630
Dakle, istekao je sadashnji. Imam neki koji vazhi do 2038 (?!) ali i dalje javlja kao Unauthorized...bla bla.. uglavnom ne radi updater. Ajde ko ima neki validan neka posalje na [email protected]
Hvala unapred.

P.S. Verzija 3.5.133

Po stoti put :) :( (search je mnogo dobra stvar...), taj za 2038 koriste mnogi i ovde "i sire", medju njima i ja licno, radi savrseno i rade svi servisi AVP-a.
Znaci verovatno ga nisi nesto dobro instalirao ili tako nesto...

Nije mi nikad palo na pamet da probam key za 4.xx na 3.xx, ali to cisto sumnjam da bi radilo...

e pa nije bas da ga nije dobro instalirao, jer nije on jedini kome ne radi sa key do 2038, a uzgred ne radi ni sa ovim do 2030 odnosno radi ali ne dozvoljava update baze virusa. Ovaj sto je grozda postovao za 4 radi i na 3.5.133 bar do 10.2003.

Moguce je da ,koji key radi, zavisi i od toga kad je instalacija AVP skinuta sa mreze jer su oni u medjuvremenu mogli da unesu kao crnu listu neke key koji su se tada pojavili na mrezi.

Prema tome grozdin za 4, ali taj koji je on naveo jer ih tamo ima vise, resava problem za godinu dana a onda cemo smisljati nesto drugo

ja imam jedan koji radi do 04.2003 ali je glupo da ga postujem kad je grozdin ipak bolji (key naravno :D )

drapin je napisao(la):
Po stoti put :) :( (search je mnogo dobra stvar...), taj za 2038 koriste mnogi i ovde "i sire", medju njima i ja licno, radi savrseno i rade svi servisi AVP-a.
Znaci verovatno ga nisi nesto dobro instalirao ili tako nesto...

Nije mi nikad palo na pamet da probam key za 4.xx na 3.xx, ali to cisto sumnjam da bi radilo...

Prvo: Isao sam na search ali ipak je AVP 3 karaktera a potrebno je min. 4. Nebitno, nasao sam neke threadove koji mi nisu puno pomogli.
Ne znam zashto nece,ali jednostavno nece, sve sam pokusao.

Drugo: Nije ni meni padalo na pamet da pokusam, ali RADI :D Verovali ili ne... 'fala grozdi. Na tom sajtu sam i skinuo josh jedan crack ranije, pre nekih nedelju dana [onaj koji bi trebalo da radi, original 3.5.133] i nije hteo... ali sad ovaj radi. [kuc-kuc u drvo:)]

nemo' mnogo da se zigas boom search ti i onako ne bi mnogo pomogao jer su svi stari attachmenti, verovatno promenom provajdera, jednostavno isparili

Nazad
Vrh Dno