Šta je novo?

Potreban specifičan network monitor

sysninja

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
21.11.2005
Poena
450
Dakle, kao što u naslovu teme kaže, potreban mi je network monitor koji download i upload može da prikaže u trayu ili pored traya (kao kada speedfan i everest pokazuju temperature). Probao sam DUMeter, ne sviđa mi se, a i nema to šta mi treba.

link

Evo da dodam nesto sto zoni nije. :p
Dzabe, stalno se update-uje, mali, ali tehnicar :D

Hvala svima, ali nijedan ne radi ono što mi treba. :) Treba mi da pokaže brojke u trayu koliko trenutno ide download i upload, a ne da moram da pređem kursorom da mi pokaže brojke. :)

Aaa, pa što ne reče odma' :)

Hm, ne znam takav program, a i mislim da bi bilo nezgodno koristiti ga - ako ti je download npr. 150k, to je već tri cifre koje treba zbudžiti u malu ikonicu.

Meni je Performance Monitor dovoljan, jer me samo interesuje približna vrednost ("analogn sat") a ne baš skroz precizan broj ("digitalni sat"). Plus, uz grafikon imam jednostavan prikaz kako se ta vrednost (brzina DL i ULa, opterećenost CPUa, zauzeće RAMa) kretala i neko vreme pre sadašnjosti ;)

Ako naletim na takav prog, javljam.

@ Monk Psycho: taj Networx nema pravi grafikon u tray, već samo takvu ikonicu? Mislim da sam ga probao nekada ranije, i da tada nije imao grafikon...

Važi, hvala Zoni, sada koristim ovaj Performance Monitor dok se ne pojavi bolje rešenje. :)

DuMeter. Otvori grafik i onda ga smanjuj, i u jednom trenutku ce iskljuciti grafik i pokazati samo brojke :). Njega vec mozes da namestis gde god hoces na monitoru (i preko taskbara ili tray-a ako ti odgovara).

Poslednja izmena:
Važi, hvala Zoni, sada koristim ovaj Performance Monitor dok se ne pojavi bolje rešenje. :)
Btw, u verziji 4.0 će biti dodat pojedinačni prikaz za dl i ul, kao i za više CPU jezgara. Možeš da vidiš kako će izgledati na mom sajtu ("Moj kompjuter"). Za sada ima neke sitne bagove ova beta verzija, ali se nadam da će to biti ispravljeno uskoro i d aće tada biti okačeno i na sajt ;) Takođe, postoji predlog da se ubace brojevi (mada ne verujem u tray ikonice!).

Wolfe, rekoh gore da mi ne odgovara DUMeter. :) Evo, sad koristim ovaj performance monitor, OK je, dok ne nađem nešto što mi više odgovara.

Aaa, vidi stvarno, izvini :) .

Doslo dedi vreme za dioptriju...

Bandwith monitor pro ?

Nema ni on da prikazuje brojke u trayu, samo u tooltipu njegove ikone u trayu.

Nazad
Vrh Dno