Šta je novo?

Potreban SMS provajder-servis

Cole91

Poštovan
Učlanjen(a)
15.12.2016
Poena
54
Pozdrav svima!
Ovako,potrebna mi je hitno pomoc oko SMS servisa-provajdera!
Servis mi je potreban za SMS internet oglase,dakle korisnik salje svoj oglas putem SMS poruke, preko kratkog formata npr. OGL razmak tekst oglasa i to posalje na broj 4444.Poruka automatski se salje i objavljuje na mojoj stranici predvidjenoj za oglase,a korisniku sms bude naplacen po odredjenoj tarifi.
To je ukratko,nadam se da sam bio jasan.

E,sad je problem sto ne mogu naci provajdera za to,vec duze vreme trazim,ovi nasi domaci rade samo sa pravnim licima,a ja nemam registrovanu firmu.Nalazio sam i stranih dosta,ali su komplikovani svi i nekako mi nesigurni za rad.
Sad me zanima,moze li mi neko pomoci da nadjem nekog pravog,pouzdanog,profesionalnog i ne previse komplikovanog?Da li je neko radio sa nekim i moze da preporuci nekog,koji radi sa fizickim licima?
Pomagajte ljudi,hitno mi potreban :)

Radi,ali u Srbiji i jos nekim zemljama Balkana ne moze se registrovati premium sms servis koji meni treba.Kako sam dobio odgovor od tehnicke podrske fortuma,kazu da su nasi operateri mnogo rigorozni sto se tice te usluge.
Mada ja sam cito da su zabranili oni,jer je bilo prevara dosta na teritoriji Srbije.

Kako mislis sa neregistrovanom firmom naplacivati oglase?

Kako da ti uplate takav prihod?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Naravno da je nemoguce...

Da bi neko naplatio sms u necije ime on to mora uraditi kao firma, i te uplate ce ici na racun te firme... Znaci nema kesa!

Kako onda tu tvoju zaradu da proslede tebi?
Moraju preko racuna, i na osnovu cega tebi neka firma uplacuje pare?

Oni moraju da imaju neko pokrice za taj novac, inace bi to bilo pranje para.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Nisi u pravu,moguce je.

Na Fortumu rade sa fizickim licima.Pre 6 godina sam radio sa njihovim SMS servisom,tad je isplata novca isla preko deviznog racuna u banci i nikakvih problema nije bilo,a sa Fortumom je radilo njih dosta.I sada isto salju novac na devizni racun,stim sto jos imaju u ponudi paypal i skrill.

Dakle,znaci da je moguce i sad kao fizicko lice naplatiti usluge!

Radi,ali u Srbiji i jos nekim zemljama Balkana ne moze se registrovati premium sms servis koji meni treba.Kako sam dobio odgovor od tehnicke podrske fortuma,kazu da su nasi operateri mnogo rigorozni sto se tice te usluge.
Mada ja sam cito da su zabranili oni,jer je bilo prevara dosta na teritoriji Srbije.

Mislim da gresis.
Na fortumu trenutno postoji opcija da korisnik unese broj telefona, zatim mu na ekranu izadje broj telefona i sadrzaj poruke koju treba da posalje i tako on dobije odredjen broj "kredita".

U sustini ono sto tebi treba. Tj. da bi korisnik objavio sadrzaj svog oglasa mora da ima dovoljan broj kredita na svom racunu..

Znam za Twilio,registrovo sam se kod njih.Izgledaju mi komplikovano,kazu da treba nesto da pravim neku aplikaciju ili se se povezem na ovaj neki link https://zapier.com/zapbook/zaps/5753/publish-to-pusher-when-a-sms-is-sent-to-twilio/ a ja to nista ne shvatam kako i sta treba.

taj pusher ti omogucava da u realnom vremenu ti stignu notifikacije o isporucivanju sms-ova. Da jeste, twillio zahteva da isprogramiras, i da ubacis u svoju aplikaciju. Ali!!! Imas i korisnicki interfejs,, gde mozes slicno to da uradis, bez programiranja,da namestis podesavanja, sta gde i kako da isporucis

Mislim da gresis.
Na fortumu trenutno postoji opcija da korisnik unese broj telefona, zatim mu na ekranu izadje broj telefona i sadrzaj poruke koju treba da posalje i tako on dobije odredjen broj "kredita".

U sustini ono sto tebi treba. Tj. da bi korisnik objavio sadrzaj svog oglasa mora da ima dovoljan broj kredita na svom racunu..

Od kada je to tako,pre par meseci kada sam ja otvaro nalog to nije postojalo?
Jeli ja njima treba da platim da bi dobio taj kredit?

taj pusher ti omogucava da u realnom vremenu ti stignu notifikacije o isporucivanju sms-ova. Da jeste, twillio zahteva da isprogramiras, i da ubacis u svoju aplikaciju. Ali!!! Imas i korisnicki interfejs,, gde mozes slicno to da uradis, bez programiranja,da namestis podesavanja, sta gde i kako da isporucis

Da li ti znas to da namestis?Bili mi pomogo?

Nazad
Vrh Dno