jabree
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.04.2007
- Poena
- 405
Moja oprema
- Tablet
- ne
- Mobilni telefon
- Xiaomi Note 8 pro
- Pametni uređaji
- najn
- Pristup internetu
- Optički internet
Drugari uzeo sam neku staru klavijaturu za male pare, ali problem je što ona ima neki SCSI konektor za prebacivanje podataka u nju..... ili flopi.....
Flopi otpada u startu jer je max veličina fajla 1,44 što znači da mi ostaje samo scsi povezivanje...... e sad kod mene sam probao svuda da nađem onaj kontroler na PCI što ide u komp i kabl ali je to izgleda nemoguća misija.....
dakle ovako, ako neko ima ili zna gde mogu da uzmem, potreban mi je 25-pinski kabl i kontroler...... da radi naravno.....
toliko sam izbrojao da ima konektor na klavijaturi 25 rupa.....
Ako imate neku bolju ideju kako da ubacujem veće fajlove svaka pomoć i sugestija je dobrodošla. Hvala unapred.
Flopi otpada u startu jer je max veličina fajla 1,44 što znači da mi ostaje samo scsi povezivanje...... e sad kod mene sam probao svuda da nađem onaj kontroler na PCI što ide u komp i kabl ali je to izgleda nemoguća misija.....
dakle ovako, ako neko ima ili zna gde mogu da uzmem, potreban mi je 25-pinski kabl i kontroler...... da radi naravno.....
toliko sam izbrojao da ima konektor na klavijaturi 25 rupa.....
Ako imate neku bolju ideju kako da ubacujem veće fajlove svaka pomoć i sugestija je dobrodošla. Hvala unapred.