Šta je novo?

Potreban SCSI kontroler i kabl... pomoć !

jabree

Slavan
Učlanjen(a)
18.04.2007
Poena
405
Moja oprema  
Tablet
ne
Mobilni telefon
Xiaomi Note 8 pro
Pametni uređaji
najn
Pristup internetu
  1. Optički internet
Drugari uzeo sam neku staru klavijaturu za male pare, ali problem je što ona ima neki SCSI konektor za prebacivanje podataka u nju..... ili flopi.....

Flopi otpada u startu jer je max veličina fajla 1,44 što znači da mi ostaje samo scsi povezivanje...... e sad kod mene sam probao svuda da nađem onaj kontroler na PCI što ide u komp i kabl ali je to izgleda nemoguća misija.....

dakle ovako, ako neko ima ili zna gde mogu da uzmem, potreban mi je 25-pinski kabl i kontroler...... da radi naravno.....

toliko sam izbrojao da ima konektor na klavijaturi 25 rupa.....

Ako imate neku bolju ideju kako da ubacujem veće fajlove svaka pomoć i sugestija je dobrodošla. Hvala unapred.

Promeni klavijaturu sa nekom gde ide 2.5" hdd i napred

Ne moze.... imam ja noviju na usb ali i ova mi treba ***....
Evo kako izgleda konektor na klavijaturi.... unutra je hdd na scsi....

2d3302cac29f9e83276eb96b6e6440f2.jpg

hvala za link..... može i 68 pinski konektor i kartica da vežem hdd direktno.....
d55127d1568819f64b68a54774e4a7c0.jpg

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Pazi, moguće je da je to neki "Proprietary" SCSI, imao sam sličnih problema sa nekim skenerima, mogli su da rade samo sa njihovom, "dedicated SCSI" karticom.
Vidi ako može sa proizvođačem da li prodaju i karticu zajedno sa uređajem jer je onda sasvim sigurno naročit interface.

Našao sam 68-pinski kabl... još da nađem neki kontroler da mogu da iščitam hdd.....
Gledam na ebay ima neki adapteri scsi na cf ili sd..... ima li toga kod nas?

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno