Šta je novo?

Potreban savet

injected

Cenjen
Učlanjen(a)
01.04.2013
Poena
151
uzeo sam adsl od telekoma ali sam se pokajo pa me zanima kako i shta

uzeo sam 10/1 paket bez ugovorne obaveze, nishta nije potpisano samo su mi poslali modem poshtom, to sam prikljuchio i imam internet

kako ja da prestanem da koristim njihov internet? kako da vratim uredjaj? kako da se iskljuchim da ne stizu rachuni? kao shto sam reko, rech je o paketu bez ugovorne obaveze i internet koristim tek jedno 10 dana

problemi su sledeci:
veza chesto puca
na pochetku, par dana sam bio na fast standardu i ping je bio dobar. paket od 10mbps ja sam imao 8.5mbps na speedtest-u
od juche sam na interleaved i dobijam samo 5.5mbps na speedtest-u, takodje ping je mnogo veci
s obzirom da se veza stalno gubi nemoguce je igrati onlajn igrice

glIu6up.png

ne razumem se bash u adsl ali do juche downstream line rate je bio preko 10000, danas je oko 6000. to su predpostavljam oni smanjili?

modem/ruter koji su mi dali (HG531 V1) nema opciju da se podesi wifi kanal, s obzirom da u mojoj okolini ima dosta mreza koji koriste isti kanal verovatno ima nekih smetnji

pre adsl-a sam imao vajreles na 5.8ghz, sve je super radilo, brzina paketa, mali ping, etc. razlog shto sam presho na adsl je taj shto je max brzina paketa 9mbps ali ispada da je i taj paket od 9mbps bolji od telekomovog 10mbps

i josh neshto, kada sam podneo zahtev za adsl trazio sam paket od 20mbps a dobio sam paket od 10mbps. trenutno imam zahtev za promenu brzine koji sam podneo pre jedno 5 dana

ch, sh не постојe у српском правопису па био он и на латиници. Имаш и č и š.
То што радиш је злочин према матерњем језику!

To što radi je pre svega zločin prema nama koji čitamo. :)
Maternji jezik će preživeti jer takav govor neće nikada zaživeti u bilo kom obliku.

mrzi me da prebacujem unos, šteta nema opcija da se edituje post :p

Pa imaš lepo srpskey.exe ako koristiš 32-bitni Windows, ako ne može da se ista funkcionalnost dobije pomoću Autohotkey-a i skriptice za njega:

:?*:sx::
SendRaw š
return

Pozovi ih na 19771 i izaberi podrsku za internet pa objasni sve to sto si ovede,mislim da su oni greskom nesto cackali pa ti smanjili brzinu!:)

Ako si bez ugovorne obaveze ,ti u svakom trenutku mozes raskinuti i vratiti opremu,ako nije drugacije napisano u ugovoru.

Vrh Dno