Šta je novo?

Potreban savet

knjaz.milos

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2007
Poena
320
Konfiguracija iz potpisa....sve to kad se spakuje u CoolerMaster WaveMaster kuciste koje imam ne funkcionishe najbolje.....jednostavno kuciste je premalo za ono shta imam u njemu,nema mesta ni za CPU cooler ni za graficku ni za PSU kablove....nishta....

Hteo bih da predjem na big/full tower (napajanje imam) ... jedino mi je bitno da imam dovoljno mesta zbog velicine 4870x2 (sada u wavemasteru skoro da udara u hdd tray) i da bude dovoljno shiroko da moze da primi gemini II i da on sa svoj dva vent-a ima dovoljno mesta da gura vazduh (ili da ga menjam za nesto efikasnije air hladjenje ako ima....OCZ Vendeta 2 ? ).Da ne razvlachim dalje.....kacim slike sadasnjeg stanja u attach....a na trosenje imam 15.000 din...pa savetujte ... :)

Prilozi

• kuciste1.jpg
    kuciste1.jpg
    92.8 KB · Pregleda: 62
  • kuciste2.jpg
    kuciste2.jpg
    83.7 KB · Pregleda: 76
  • kuciste3.jpg
    kuciste3.jpg
    131.4 KB · Pregleda: 85
  • kuciste4.jpg
    kuciste4.jpg
    83.7 KB · Pregleda: 67
ako neces preogromno kuciste odna Antec P182 (ali moras da mu izvadis gornji kavez za diskove)... ako ti nije bitno koliko je kuciste, navali na neki TT Armor+ ili CM ATCS840 ili Stacker ili Cosmos ili bilo koji ogromni Lian Li (previse ili u ovoj recenici). I TT Spedo je odlicno kuciste... u gigatronu sam video da ima i Zalman GS100 (valjda se tako zove). ja bih zamenio i cooler na cpu, ali onda ces mozda morati da smanjis OC. thermalright ima veoma dobre stvari (a cena ti ocigledno nije bas toliki problem).
javi sta si napravio...

Poslednja izmena:
Vise nego dovoljno i veoma provetreno :)
Antec Nine hundred EU Gamer

NINE-HUNDRED-EU_MAIN.jpg

1112902111eu0.jpg

Antec P182 EU Big Tower

DSCF1206.jpg

P182-open.jpg

:wave:

Cooler Master HAF932 preporuka, hladno i tiho. Za tvoju masinu idelan izbor, kosta negde oko 11.500din.
Pogledaj kako sam je sredio moje ima mesta koliko hoces.
Jedina mana USISAVA PRASINU! Nisam stavljao filtere mrzi me.
Antec P182 izbegni nije dovoljno provetreno za 4870x2 karticu.

Prilozi

• IMG_4826.jpg
    IMG_4826.jpg
    170 KB · Pregleda: 102
Poslednja izmena:
Cooler Master HAF932 preporuka, hladno i tiho. Za tvoju masinu idelan izbor, kosta negde oko 11.500din.
Pogledaj kako sam je sredio moje ima mesta koliko hoces.
Jedina mana USISAVA PRASINU! Nisam stavljao filtere mrzi me.
Antec P182 izbegni nije dovoljno provetreno za 4870x2 karticu.

HAF je takodje odlican, ali sto se P182 tice gresis!
:wave:

Poslednja izmena:
Znaci HAF 932 ili ANTEC 900 ..... ,bilo bi dobro da ima neki vent i na bocnoj stranici...ili ja umishljam......ima ovde u NS u tehnomax-u...neki Kandalf big tower sa providnom bocnom stranom na kojoj je fan od 25 cm....da da....25 cm...verovatno bi trebalo da promenim i CPU kuler....shta tu da radim ?....mnogo pitam zar ne ... :)

Poslednja izmena:
Danke...ali uzimao bih novo.....

Znam da se ponavljam i da sam napomenuo big/full tower .... ali naleteh na NZXT Tempest za 90e ...... + zamenim Gemini II sa Coller Master V8 .... should this work.....ili ovaj Kandalf od 13k.

lian-li pc-v1000 je dobro kuciste sa svim munjama i forama u obliku izvrnutog dizajna. imas i antec 1200 koji hladi kao blesav... a nzxt tempest ima dobre kritike na netu. i slazem se da napajanje bude dole, pogotovo sa takvom masinom...

Posle ovih praznika pada kupovina...nasao sam NZXT Tempest za 7k i kusur dinara u NS.Sad bih jos video da promenim i CPU cooler...troumim se izmedju CM V8,OCZ Vendetta 2 i Thermalright TRUE Black 120.Shta kazete .... ?

Mnogo dobrih review-a dobija ovaj V8 .....ne kazem da su i ostali maciji kashalj....

ja bih uzeo TRUE. ako nista drugo zbog jednostavnije zamene ventilatora (u odnosu na v8). ako ti je bitna tisina razmisli i o noctua hladnjacima. uz njih dobijas i odlicnu termalnu pastu, hlade dobro i necujni su. mozda i ostale ventove da zamenis u kucistu posto ce ti ostati dovoljno para:)

Obecah da cu javiti shta uradih...uzet je NZXT Tempest i Vendetta 2 ... i eto ispostavilo se da mi je uletela varijanta za q9550 E0 ......pa....sa kucistem sam zadovoljan,vendettom prezadovoljan....a sa CPU-om....nemam rechi .... :)

'ajde okaci neku fotku, cisto da vidimo kako sad izgleda...

Nazad
Vrh Dno