Šta je novo?

Potreban savet za Tv-karticu i satelitsku

Nenado

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2002
Poena
604
Sta mislite o Kworld-ovoj kartici nude mi za 35e,da li da uzmem neku drugu,koliko neki kvalitetniji softver je tezak(mb) jer verovatno ovaj sto dobijam uz karticu nije bog zna sta?
i jos nesto
Imam neku satelitsku i risiver star oko 5godina i na Astri nemam 5 dobrih kanala pola je zasticeno,da li da okrenem sat. na hot bird ili negde drugde i da li mogu nekako da otklucam skremblovane programe zanimaju me samo prog. na engleskom?
Unpred hvala

Ukucaj u pretragu Kworld i videces mnogo postova u njoj. Ukratko programe i drajvere mozes baciti u vodu. Trebas skinuti drajvere Ivana Uskova (koristi google a naci ces link i u pretrazi), programe za gledanje TV-a Dscaler ili Chris TV, za radio Fairy radio (jos samo sa FlyDS-om radi radio), za grebovanje iuvcr (od firme IULab - opet Ivan Uskov napravio program) - mozes direktno u divx.

Kvalitet slike - onako, sta da ti kazem. Nije kao na TV-u i zavisi od antene. Ako imas kablovsku odnosno jak signal trebalo bi da budes zadovoljan. Mene jedino nerviraju uspravne crte na UHF opsegu - javljaju se samo kod kanala koje nemaju dovoljno jak signal i crte se pomeraju u zavisnosti od polozaja kabla - navece skoro iscezavaju. To su sigurno neke elektricne smetnje od drugih uredjaja ili od kucnih instalacija. To sam vidjao i kod drugih tv tunera. Daljinski je ruzan ali pomocu programa Girder sam uspeo da ga doteram do pune funkcionalnosti - ukljucujem winamp, menjam liste i pesme iz fotelje (ovo mi je najbitnije), ukljucujem divx filmove, ubrzavam, premotavam, ukljucujem TV, radio i to sve a da ne ustanem iz kreveta. Moguce je podesiti i gasenje kompjutera - moguce je sta god hoces. Malo je komplikovanije ali su rezultati fantasticni!!!

Umorio sam se. U svakom slucaju prvo poseti pretragu

Zaobiđi KWorld u širokom luku.

Dodaj još 15 Eura i kupi normalni MSI ili Leadtek.

Vrh Dno