Ne znam koja je najbrža, ali imaš Biostarovu 6800XT (256MB na 128bita), za nekih 5000 dinara.
Pozdrav. :wave:
Imas x1950pro agp verzija.
Brate, bolje uradi upgrade i predji na PCI-E, jer je AGP prevazidjen standard. Kartica istih karakteristia ce te kostati vise u AGP nego na PCI-E standardu, a imaces i slabije performanse iste !
Ipak ako idalje hoces AGP onda idi na x1950pro !!!
Što nemoguće, nVidia je ta koja je najavila da zbog specifičnosti čipa il' čega već u ovoj generaciji neće više podržavati AGP modele, ne ATi.Znam da zvuci nemoguce, ali sam video na Sapphire-ovom sajtu da se spremaju Radeon HD 2400/2600 kartice za AGP!
http://www.sapphiretech.com/uk/products/browseproducts.php?pcat=3
Druze gde moze da se nadje 6800XT za te pare? Moze i na PM.
Uzeo sam neki dan tu Biostarovu 6800XT 128-bit 256 MB za drugi kompjuter i prijatno se iznenadio.
Memorija je setovana samo na 533, a jezgro na 300, mada su cipovi od 2,5 ns, tako da sam je kloknuo na 375 jezgro i 800 za memoriju. Ono sto je jos zanimljivije, uspeo sam da otkljucam sve pixel i vertex shadere ( sa 8,4 na 16,6 ) i sada, sa tako otkljucanom i klokovanom imam oko 7000 u 3DMarku03 i 3300 u 3DMarku05 i to na prilicno slabom procesoru - Duron 1200MHz.
Za te pare, svaka preporuka. Jedino je mali kuler na grafickoj, a ne postoji ocitavanje temperature, pa sam za svaki slucaj stavio jednu osmicu da duva u graficku.
a kako stoje stvari sa otkljucavanjem ovih kartica, generalno? Odnosno, koje su otprilike sanse da ce uspeti ovaj mod?resler je napisao(la):Uzeo sam neki dan tu Biostarovu 6800XT 128-bit 256 MB za drugi kompjuter i prijatno se iznenadio.
Memorija je setovana samo na 533, a jezgro na 300, mada su cipovi od 2,5 ns, tako da sam je kloknuo na 375 jezgro i 800 za memoriju. Ono sto je jos zanimljivije, uspeo sam da otkljucam sve pixel i vertex shadere ( sa 8,4 na 16,6 ) i sada, sa tako otkljucanom i klokovanom imam oko 7000 u 3DMarku03 i 3300 u 3DMarku05 i to na prilicno slabom procesoru - Duron 1200MHz.
Za te pare, svaka preporuka. Jedino je mali kuler na grafickoj, a ne postoji ocitavanje temperature, pa sam za svaki slucaj stavio jednu osmicu da duva u graficku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari