Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Siemens bez sumnje. Ja sam skoro dobio 4010 Comfort, i ne bih ga menjao ni za 10x skuplji Panasonic. Prosto je neverovatno koliko je praktičan i kako se dobro čuje.
Jeste u pravu si ali tvoj telefon je dosta skuplji od ovog. Tvoj je top model a ovaj je onaj osnovni. Da li je razlike u kvalitetu ogromna to mene zanima. Inace ovaj kosta ~90eura...
Hvala na savetu...
Raspitaj se za taj jeftiniji Siemens koliko mu traje baKterija, ortak ima naki stariji 3000 i jedva skrpi 24 sata. Za Panasonic znam da stiže sa NiMH baterijom koja traje po 4-5 dana. I na kraju, koji model Panasonica si snimio?
Siemens Gigaset 200 je osnovni model. Nije los, ali ima jednu veliku manu: ne podrzava dodatne slusalice kao npr serija 3x ili 4x... To moze da ti bude od velike pomoci prilikom kupovine.
Inace, jako dobar, jako se lepo cuje, nema pozadinsko osvetljenje (mana?), a baterija traje i po nekoliko dana (van baze, naravno)
Simens ima nikl kadmijumsku sto je dosta losije za eksploataciju od vodonicne.
Ovaj simens sam nasao izmedju ostalog ovde i po specifikacijama panasonic ima duzu autonomiju..
http://www.siemens.co.yu/icm/bezicni/200/index.php
hvala vam
PS ne treba mi to sa vise slusalica ali me smara kod gigaseta sto posle okretanja broja mora da se pritisne ono zeleno dugme kao kod mobilnog...
Panasonic dect imaju NI Mh bateriju koja drzi dobrih 3 -4 dana. Manji su u odnosu na Siemensa. Sto se tice dodatne slusalice kod Panasonica kosta koliko i ceo telefon.
Space molim te neku oznaku ako moze. Koji je to pansonic koji je manji od simensa? Ovi panasonic(mislim na slusalicu) su duplo visi/veci racunajuci antenu...