Šta je novo?

Potreban savet - MacBook iz Kanade

pazi stvarno - Plex pusta bez problema onaj Home na MacBooku 2.0GHz!
cak ne bih rekao ni da je slika nesto degradirana!! :)

Da, slika izgleda potpuno isto, ne kapiram na koju shemu su to uradili :)

U svakom sluchaju, ovo drastichno menja neke stvari. Ja imam preko 300 filmova u 1080p, sad ne moram da mislim da li ce mi Macbook pustiti bilo koji od tih filmova, jer znam da hoce :)

Pa ne mora, imash u opcijama da ti ukljuchi misha :)

Ali ti uopshte ne morash nishta u programu da klikcesh, stavi da ti Plex otvara ekstenzije za filmove koje hocesh, a sa cmd+q kad hocesh napolje, i imash shortcute za premotavanje i ostalo na tastaturi :)

Nazalost, ideja je bila dobra ali propala... :( Zakasnio

NOVO PITANJE, ako recimo JA odem negde kupim lap i vratim se avionom ovde, da li mogu tek tako da ga unesem kao licni prtljag ? Naravno bez kutije, diskova i ostalih gluposti koje idu uz kutiju.. U sustini, dali mogu da se pravim lud i da kazem da je mog oduvek ?

Da li ljudi prijavljuju lapove kod nas KADA ide da im ne bi pravili problem kada se vrate ?

Drugacija je situacija JER JE nisam drzavjanin zemlje gde bi recimo kupio lap :)

Znam da smaram, HVALA :)

Poslednja izmena:
Da ti je donosio taj prijatelj koji putuje sa stranim pasošem, mogao je da ga unese i u kutiji bez problema. On kao stranac nema obavezu da plaća nikakve dažbine kod nas i može da unese to bez problema.

Što se tiče ovog drugog da ga ti uneseš - možeš ali bolje bez kutije, tj. da se praviš da je "tvoj oduvek" kao što reče. Moja sestra je letos kupila laptop u USA i na granici tj. na aerodromu je niko ništa nije pitao, nisu ga ni pogledali.

Vrh Dno