klaywert
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.09.2008
- Poena
- 309
Naime potreban mi je program za PC servis, sve sto sam probao od demo verzija i free nisu upotpunili moje zahteve ili su bili multifunkcionalni sa jos raznoraznih modula koji mi ne trebaju a treba da se plate, ja sam voljan da platim razumnu cifru za ovo, sve ponude mi dostavite mi na [email protected]
*Kupac:
Ime, prezime, adresa, kontakt, email, primedba
*podaci o artiklu:
datum kupovine, datum prijema na servis, artikal, serijski broj, dobavljac, datum slanja dobavljacu na servis, pod garancijom da/ne, podleze garanciji, opis kvara.
*Na kraju kolone da ima da se otkaci kad se taj artikal posalje na reklamaciju, da utomatski stavlja sledeci redni broj.
*opcija za stampanje potvrde o prijemu na servis "prijem na servisnu intervenciju"
*opcija za stampanje povratnice dobavljacu "povracaj robe na reklamaciju"
u obe verzije treba da bude mesto za potpis kupca sa brojem licne karte i potpis ovlascenog lica i pecat.
*potvrda "prijem na servisnu intervenciju" treba da sadrzi
Kupac:
podaci o artiklu:
datum kupovine, datum prijema na servis, artikal, serijski broj, dobavljac, datum slanja dobavljacu na servis
*"povracaj robe na reklamaciju" treba da sadrzi
datum kupovine, datum prijema na servis, artikal, serijski broj, datum slanja dobavljacu na servis
*zaglavlje treba da sadrzi
naziv firme
adresu
mesto
pib
mb
kontakt
*podaci o dobavljacu
ime firme
adresa
mesto
kontakt
komentar ispod svake kolone sa podacima artikala za opis kvara
*baza dobavljaca
i da sve sto nije otkaceno da je poslato na reklamaciju automatski stavlja sve artikle za tog dobavljaca na "povracaj robe na reklamaciju" da ne stampa za svaki artikal posebno dokument
*pretrazivac po imenu ili prezimenu i artiklu
treba da radi u windows xp i win 7 okruzenju
*Kupac:
*podaci o artiklu:
datum kupovine, datum prijema na servis, artikal, serijski broj, dobavljac, datum slanja dobavljacu na servis, pod garancijom da/ne, podleze garanciji, opis kvara.
*Na kraju kolone da ima da se otkaci kad se taj artikal posalje na reklamaciju, da utomatski stavlja sledeci redni broj.
*opcija za stampanje potvrde o prijemu na servis "prijem na servisnu intervenciju"
*opcija za stampanje povratnice dobavljacu "povracaj robe na reklamaciju"
u obe verzije treba da bude mesto za potpis kupca sa brojem licne karte i potpis ovlascenog lica i pecat.
*potvrda "prijem na servisnu intervenciju" treba da sadrzi
Kupac:
podaci o artiklu:
datum kupovine, datum prijema na servis, artikal, serijski broj, dobavljac, datum slanja dobavljacu na servis
*"povracaj robe na reklamaciju" treba da sadrzi
datum kupovine, datum prijema na servis, artikal, serijski broj, datum slanja dobavljacu na servis
*zaglavlje treba da sadrzi
naziv firme
adresu
mesto
pib
mb
kontakt
*podaci o dobavljacu
ime firme
adresa
mesto
kontakt
komentar ispod svake kolone sa podacima artikala za opis kvara
*baza dobavljaca
i da sve sto nije otkaceno da je poslato na reklamaciju automatski stavlja sve artikle za tog dobavljaca na "povracaj robe na reklamaciju" da ne stampa za svaki artikal posebno dokument
*pretrazivac po imenu ili prezimenu i artiklu
treba da radi u windows xp i win 7 okruzenju