Šta je novo?

Potreban program za vez

markonirs

Čuven
Učlanjen(a)
01.08.2003
Poena
619
Prijatelj u firmi ima masinu za vez BROTHER, uz nju na zalost nije dobio nikakav softver za kreiranje fajlova koji se koriste za rad masine pa mora da placa za svaku kreiranu slicicu koja mu je potrebna. Od podataka znam da fajlovi koji stizu na flopiju imaju .bsd ekstenziju, a kao preglednik za gotove fajlove koristi programcic EMBIRD. Trazeci po net-u naletio sam na program "Barudan TES Pro Elite" koji odradjuje nesto slicno tome ali nikako da zaista stignem do linka koji bi mi omogucio da skinem ovaj programcic. Ako neko poseduje ovaj program moze me kontaktirati na mail: [email protected] ili mi poslati link za download. Naravno dolaze u obzir i drugi programi za ovu svrhu necu imenovati jer mi je ova oblast prilicno nepoznata. Unapred se zahvaljujem....

Poslednja izmena od urednika:
Naravno gledao sam na sve strane pa i na njihov sajt. Oni isporucuju dodatni softver za resavanje problema tipa USB isl. ali nema nista od ovoga sto trazim, naime nasao sam dosta linkova koji vode ka nekim sajtovima gde se program prodaje...

Ne verujem da ćeš lako naći takav program... To su prilično specijalizovani programi koji nisu interesantni mainstream piratima.
Ja imam program za vez, ali ne podržava Brother mašine... Reci prijatelju da pokuša tamo gde je kupio mašinu, verujem da će lik uz malu nadoknadu da mu nareže disk, ili da plati koliko traže na internetu. :wave:

Hvala na linku, nasao sam jedan koristan programcic ali na zalos nema mogucnost uvozenja novih slika u cilju pravljenja novog veza nego samo vec odradjenih vezova koji se u njemu mogu modifikovati i preraditi. Ono sto mi je potrebno je program koji moze da uveze jpg, bmp (ili neki drugi sl. format) i da formiram potpuno novi vez. Za sada nisam nasao nista slicno, tj. nasao sam ali se sve placa. U svakom slucaju hvala na dosadasnjim informacijama nisu beskorisne. Naravno pitanje ostaje otvoreno i dalje.

Ako te interesuje ja imam program EOS (Embroidery Operating System) koji podržava snimanje u desetak Embroidery formata... Podržava import grafike, konvertovanje u vez, pravljenje novog veza itd... Mislim da je to najzastupljeniji program za tu namenu kod nas.. Podržava sve ozbiljne mašine: Tajima, Toyota, ZSK, Pfaff, Melco, Happy, Juki itd... Ali ne podržava Brother..
U stvari, kako toj Brother mašini zadaješ program za vez? Konekcija kablom, disketa...? Možda preko diskete može da iskoristi neki od nabrojanih formata... Vidi pa javi.

Pa koliko ja znam to bi trebalo da moze da radi. Ekstenzija sa kojom ova masina radi je .DST i trebalo bi da taj tvoj program moze da snima u tu ekstenziju. Inace masina prima fajlove preko konzole sa flopi diskom. Program me interesuje pa ako si voljan da ga ustupis imas moj mail pa posalji, ili da se dogovorimo za neki drugi nacin. [email protected]

Poslednja izmena:
Hvala na linku ali i ja znam gde moze da se kupi, ovde sam se obratio za besplatnu alternativu, svi znamo kupiti, a navedeni link sam vec vise puta posetio i naravno da se ne moze skinuti nista bez nadoknade. U svakom slucaju hvala i na tome.

ma sve je to lepo nego ti ne znas kakvi su ovde moderatori cim se pomene ***** odma brisu banuju i sl. :)))))

radax ti se vec ponudio, a taj format DST koji ti trazis je Tajima format, a on je naveo da njegov program radi i sa tim, i onda ti je to, samo se jos s njim dogovori :)))

a posto ubacujes preko diskete na konzoli onda slobodno pokreni neki peer-to-peer program i trazi Tajima ili Brother software, ima ih koliko hoces od 50 to 500Mb, samo malo strpljenja dok se skine ;))

srecno

srecno

Poslednja izmena:
OK hvala puno, ocekujem RADAXA da mi se javi pa da vidimo sta dalje...

Hvala na linku, nasao sam jedan koristan programcic ali na zalos nema mogucnost uvozenja novih slika u cilju pravljenja novog veza nego samo vec odradjenih vezova koji se u njemu mogu modifikovati i preraditi. Ono sto mi je potrebno je program koji moze da uveze jpg, bmp (ili neki drugi sl. format) i da formiram potpuno novi vez. Za sada nisam nasao nista slicno, tj. nasao sam ali se sve placa. U svakom slucaju hvala na dosadasnjim informacijama nisu beskorisne. Naravno pitanje ostaje otvoreno i dalje.
zdravo da li ste nasli program za vez

gde ti vidiš 2006.? ja vidim samo 01.08.2003 :)

Nazad
Vrh Dno