Šta je novo?

Potreban program za stampanje vise stavki.

Učlanjen(a)
04.12.2010
Poena
275
Treba mi mala pomoc,da li imamo neki program koji ce da se poveze sa stampacem i da se u njemu ubaci dosta stavki za stampanje i da se na kraju sve one stampaju jednim klikom?
Imam na desktop-u 3 foldera i u svakom imam po 50 razlicitih stavki.
Dnevno imam potrebu da bar 10 puta stampam po 15 stavki,od tih 15 stavki u svakom folderu se nadje po 5.
Da li postoji nekakav program u kome ce moci da se napravi nekakva, da kazemo, lista fajlova koje je potrebno stampati? Fajlovi za stampanje su u nekoliko razlicitih formata,pdf, jpg i tif...
Znaci treba mi program u koji cu da ubacim 15 fajlova sa vise ekstenzija i kad zavrsim sa tim da na kraju kliknem da ih kopira sve?
Pozdrav.

Dobar problem, i ja sam nekoliko puta naletao na to ali ne dovoljno da moram da tražim permanentnu soluciju. Problem je što bi taj program morao da prepozna svaki tip fajla i da može da ga otvori i onda odštampa a to može da bude teško jer neke vrste documenata napravljene na jednom programu mogu da ne zadrže isti format recimo texta.
Sad sam probao sa slikama, obeležim nekoliko slika odjednom, desni klik na njh i ima stavka PRINT. Vidim da mogu isto da tako obeleže i txt i pdf zajedno sa slikama i još uvek ima print stavka. nisam probao kako bi to radilo tako miksovano, previše štampanja, pa ako te ne mrzi probaj tako. Sada sam tako odštampao 3 slike u .gif,.jpg i .bmp formatu, to radi.
Napomena : Win8 Pro.
Nisam razumeo poslednju rečenicu, gde i koga da ih kopira ? ako misliš na same fajlove onda normalan stari način, Držiš Ctrl, klikneš na fajlove koje hoćeš da kopiraš, desno dugme na jedan od njih i klikneš COPY, posle paste gde hoćeš, ali to valjda znaš. Zato nisam razumeo.

Poslednja izmena od urednika:
Sto se tice zadnje recenice nisam mislio da kopira nego da stampa sve,pogresno sam napisao.
Kao sto je Jdownloader za skidanje linkova,meni treba nesto slicno za stampanje,u Jdownloader natrpamo brdo linkova i kliknemo na play,u ovom mojoj zamisljenoj verziji natrpamo gomilu fajlova i na kraju kliknemo na print :)

Nikako ne uspevam da provalim kako da otvorim taj prozor od stampaca,inace je stampac HP M1132MFP.

Kako ne, dvoklikom se otvori "spooler" i u njega samo prevuces fajlove. Ovako otprilike, slika je random sa neta:
collate_status.jpg

Vrh Dno