Šta je novo?

Potreban program za prevođenje titlova

Grobar

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Neko je već pominjao neki, koji u jednom redu daje ENF titl a u drugom se prevodi (ručno naravno)...

divx subtitle tool, a imaš ga na dvd.box.sk, kao i mnoge druge

Ne znam da li mislis na isti program, ali ja u opisu prepoznajem odlicni "Subtitles translator". Postoji i verzija na srpskom (tj. dodatni fajl koji se ubacuje u folder sa programom).

Ne ovaj se baš tako zove... U jednom prozoru otvoriš titl koji menjaš, u drugom referentni recimo engleski, a u dnu ti je prozor sa filmom... I odma vidiš i kako prevod stoji. I recimo kao u Johnnie Mnemonicu, kada Takahaši priča na japanskom, i to je direktno u filmu titlovano logično nema u engleskom prevodu u sub fajlu. E onda dok gledaš, vidiš šta fali pa sam dodaš.
Ma skroz super program... Dobar je i RadLight Subtitle studio...

OK, prakticno su to identicni programi...

Hvala probaću sve pa da vidim koji mi najviše odgovara, ima ih dosta tamo... pa ću nešto i da prevedem :)

Grobar je napisao(la):
Hvala probaću sve pa da vidim koji mi najviše odgovara, ima ih dosta tamo... pa ću nešto i da prevedem :)

Nema leba... TVOJ odgovor JE najbolji, isprobas razne varijante manje vise jednog te istog,... ALI ipak razliciog... A onda NAMA das pravi odgovor, makar samo za tebe...

Nazad
Vrh Dno