Šta je novo?

potreban program za povracaj podataka posle brisanja?!

Djilkosh_Ns

The King
Super Moderator
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700X3D & Thermalright Peerless Assassin 120 SE
Matična ploča
Asus TUF B550m - Plus
RAM
Kingston Renegade 4x8 3200mhz
GPU
Sapphire Pulse 9070
Storage
XPG SX8200 Pro 2TB + Kingston A400 480GB + aData SU630 480GB + SP A55 512GB
Zvuk
Integrale
PSU
Corsair RM650 Fully Modular
Kućište
Rajintek Arcadia III TG
Monitor
LG 27GP850-B
Miš & tastatura
Razer Basilisk v3 & Ajazz 820 Pro black / Silent Tactile Tom
Ostale periferije
Turtle Beach 600P
Tablet
Samsung A9+ 11"
Mobilni telefon
iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB
Pametni uređaji
Apple Watch 10 Midnight 46mm
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
naime kao sto kaze naslov, treba mi program za povracaj slika, muzike i raznih stvari sto je bilo na kompu, a neki dalabu mi obrisala i iz recycle bin-a i kako sad da povratim podatke, znam da ima neki program, ali treba mi onako hitno posto je to na njegovom lap topu, a on ide sutra kuci...

Hvala svima unapred....

jel mozda neki problem posto je taj folder ceo bio na desktopu? posto nasao sam getdataback ali ne moze da ga nadje, ni folder ni ostale podatke koji su bili u njemu :(

Hm, ne bi trebalo da bude problem. Šaljem ti PM.

Nisam uspeo nista... ***... otislo... 3 programa sam isprobao i nijedan nije nasao...

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

instalacijom programa za spasavanje si pregazio podatke...

Get Data Back treba malo ispodesavati pre pretrage,imas opciju Change Search options ili sl...Naravno obratis paznju jer imas za FAT i NTFS verzije...
Ako ti on ne nadje makar fragmente,onda mozes slobodno da se oprostis od podataka...nazalost...

Da naravno da sam obratio paznju na ntfs, koliko ja znam vecina particija je ntfs, jos nisam video fat, mozda i jesam, ali se ne secam... pa ispodesavao sam ga koliko sam znao (malo vise znam od prosecnog korisnika, tako da ga mozda i nisam optimizovao, ali opet ni jedan delic nije nadjen)... pozdravio sam se sa podacima...***... ne razumem samo zasto ljudi nemaju onaj windows recovery, njemu tom liku je bio iskljucen...

Pa da na to sam mislio windows recovery nisam mogao da se setim system restore, pa sam se ovako izrazio :)
A njemu na kompu je turned off..

Nazad
Vrh Dno