Šta je novo?

Potreban polovan 17'' i 2x'' monitor

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Posto nisam upucen u kupovinu polovnih monitora da li mi neko moze reci gde mogu da nabavim neke solidne monitore gore navedenih dimenzija....

kUdtiHaEX je napisao(la):
Posto nisam upucen u kupovinu polovnih monitora da li mi neko moze reci gde mogu da nabavim neke solidne monitore gore navedenih dimenzija....

Ako ti trebaju pouzdani i kvlaitetni monitori javi mi se imam na prodaju:
EIZO F55S(tco99,2000god,perfektni) po 135 eur.

Tel:064/184-14-12

Ovo je malo neverovatno, al ajde sta da se radi. Po ko zna koji put vidim da neko pokusava da sebi zagorca zivot. Ljudi ne kupujte polovne monitore, to vam je macka u dzaku, nikad ne znate koliko je radio i da li je i sta u njemu popravljano/budzeno. Bolje kupi novu 17" nego polovnog "dvajes keca" ustedeces sebi zivce....

Re: Re: Potreban polovan 17'' i 2x'' monitor

Plavi je napisao(la):
Ako ti trebaju pouzdani i kvlaitetni monitori javi mi se imam na prodaju:
EIZO F55S(tco99,2000god,perfektni) po 135 eur.
Tel:064/184-14-12

U principu video sam par Eiza iz 96 koji su ranga danashnjih low budget 17-ica ako ne i bolji..
Ali pazi ovo Eizo godishte porizvodnje '92 ..neka 17". Maksimalna rezolucija 1920x1600... bit that!! mislim '92
posle neko neka kaze da Eizo ne pravi dobre monitore..pa tad bre ljudi nisu znali shta je to 320x200!:))

BTW ajde to je sporedna stvar..koje max rezolucije izvlache ti monitori i jel bi mogao da napishesh koji je model u pitanju i josh neshto malko o njima.

telegram_sam je napisao(la):
Ovo je malo neverovatno, al ajde sta da se radi. Po ko zna koji put vidim da neko pokusava da sebi zagorca zivot. Ljudi ne kupujte polovne monitore, to vam je macka u dzaku, nikad ne znate koliko je radio i da li je i sta u njemu popravljano/budzeno. Bolje kupi novu 17" nego polovnog "dvajes keca" ustedeces sebi zivce....

Potpuno se slazem, sebi nikad (vise) ne bih kupio polovni monitor, nego stedi pare i kupi nesto iz vise klase (npr 757p)

Vrh Dno