Šta je novo?

Potreban mi je neki pouzdan Hosting prov. ?

Golden

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
danas mi je routo.co.yu saopstio tuznu vest da nece vise hostovati prezentacije i da ukidaju svima na dan isteka.
e sada malo sam gledao, pa me interesuje ima li neki pouzdan provajder a da neprelazi oko 20€ godisnje ?
naso sam neke www.ashost.net i www.dunex.org po tim cenama
znate li kakvi su ?

www.web1000.com

Besplatno,bez banera...pa ako ti odgovara check it out

aaa ne ne ne :)
mislio sam domaci host :) (koji se placa) jer nekada mi treba podrska na srskom da ima kazem kako i sta :)
ali nije ni to lose sto si dao za neke druge stvari (ovo mi treba za firmu)

Ako si clan www.elitesecurity.org foruma imas specijalnu ponudu od www.hosting.co.yu firme za sve clanove Es foruma hosting po ceni od 1150din.

Za sve informacije poseti www.elitesecurity.org forum

Ja kod njih imam oko 10 sajtova

Vidim da si vec iskusno eliminisao Verat :)

Roy Jones Jr. je napisao(la):
Vidim da si vec iskusno eliminisao Verat :)

Kao sto sam vise puta rekao Verat nije nepouzdan
www.hifi.co.yu/uptime.php (25 dana)
www.fotoaparati.info/uptime.php

desava se da su serveri UP i po 15 dana

Još uvek važi ta ponuda? ???

Koja ponuda?
za Verat?
Da 1200 dinara godisnje
http://vhost.verat.net

ljtruba je napisao(la):
...

desava se da su serveri UP i po 15 dana
Ma idi.,., nemoj mi reci???
Ovaj, jesam li ja platio da budu on line non-stop ili "dok server izgura" ???
To da li je hosting 1200 ili 12 dinara je njihov problem, tako da me to ne zanima nimalo. Da su oni rekli da ce biti situacija "hmmm.,., pa mozda radi a mozda i ne" sigurno ne bih hostovao kod njih.

Zlatiborac je napisao(la):
...

Ma idi.,., nemoj mi reci???
Ovaj, jesam li ja platio da budu on line non-stop ili "dok server izgura" ???
To da li je hosting 1200 ili 12 dinara je njihov problem, tako da me to ne zanima nimalo. Da su oni rekli da ce biti situacija "hmmm.,., pa mozda radi a mozda i ne" sigurno ne bih hostovao kod njih.

Meni nisu rekli da nece raditi ?!?

Bas si negativan :eye:

Time since last reboot: 27 days, 0 hours, 31 minutes

Ne ne batice, nisam ja negativan nego malo :-x
A zashto sam :-x

Pa kao prvo, primetio sam da se vreme uchitavanja stranice (index) ponekad produzi i po chetiri puta!
Pod dva.,., kada pokushava da prebacim neshto na server to ume da potraje i po pola sata iako je u pitanju slichica od 50 kila,.,., zashto nemam pojma.,., samo stane na jednom delu i stoji stoji stojiiiiiii
A to da ti je stranica vec celih 27 dana online smatram uspehom vrednim "vrishtanja".,.,., meni InternetSear javlja skoro svaki drugi-treci dan da me sajt bio offline ponekad i po sat vremena.,.,.,
Ovo su moje "dogodovshtine" sa Veratom.,.,., utisci mogu da variraju.....

Ne znam, ja takvih problma nisam imao.
Ali ajde da "ne duljimo" skrenuli smo sa teme Goldenu.

www.hostingmania.co.yu/servisi/

250 mb
10gb bandwith
1 sql baza
10 email/ftp naloga
sudomains unlimited
cpanel

ljtruba je napisao(la):
19.99€/g
Ovo je prilicno lepa ponuda. Da li neko ima iskustva sa ovim hosting provajderom?

cena je ok
a i usluga je mnogo bolja od svih nasih hosting kompanija
tako da ......
samo otvoris domen .com .net .org (vec je omogucena ta usluga uskoro ce biti postavljena na sajt)
sve u svemu preci cu u svakom slucaju kod njih a ne da me j*** verat redovno

Da li bi neko ukratko pojasnio zasto je Verat toliko los? (mislio sam bas kod njih da uplatim...)

Ja bih jakoooo dobro razmislio o tome!!!
Ja sad jurim neshto drugo, tako da ovu temu pratim.
Mozda loopia.,., ali kod njih mi smeta shto se za MySQL doplacuje josh nekih 1500 dinara shto je malo mnogo!!!

Verat pljuju iz više razloga. Ranije u serveri umeli da im padaju pa da celu noć ne rade. Mislim da to više nije proble jer su uveli noćnu teh podršku.
Oni su prvi uveli jeftin hosting na šta im treba dati priznanje.
Sa druge strane umeju da te zezaju, ali mislim da je to više do pojedinaca zaposlenih tamo. Pre par godina sam maltene se upozano sa likom koji tamo radi putem e-maila koji je sve sređivao šta mu tražiš.
Sada skoro sam tražio da me prebace na noviji server zbog verzije PHPa i morao sam da molim i kumim lika dve nedelje.
Tako da mislim da je više do toga kako se kome zalomi.
U izboru hostinga ipak je presudna teh podrška, ali za nju saznaš kakva je tek kad sve platiš :)

Zlatiborac je napisao(la):
Mozda loopia.,., ali kod njih mi smeta shto se za MySQL doplacuje josh nekih 1500 dinara shto je malo mnogo!!!
Loopia daje i veoma mali protok na svoje pakete...

Born2Kill je napisao(la):
www.hostingmania.co.yu/servisi/

250 mb
10gb bandwith
1 sql baza
10 email/ftp naloga
sudomains unlimited
cpanel

ovo je super (pogotovo za samo 20evra), ali mi deluje VRLO SUMNJIVO, jer nigde ne pise adresa ili telefon te firme! To je izuzetno NEPROFESIONALNO!!! :rtfm:

ZoNi je napisao(la):
...

ovo je super (pogotovo za samo 20evra), ali mi deluje VRLO SUMNJIVO, jer nigde ne pise adresa ili telefon te firme! To je izuzetno NEPROFESIONALNO!!! :rtfm:

bice za nekoliko dana

E, a kakvi su ovi iz EutelNet-a ??
Valjaju li cemu, ili da se selim od njih ??
Za sad imam pozitivna iskustva(cirka 10 dana) :)

http://www.pcberza.co.yu/hosting/

Nazad
Vrh Dno