Postovao sam ovo pitanje u drugom forumu i nisam uspeo da dobijem bilo kakav suvisli odgovor. Ovo sto si napisao ima smisla, samo sto do sada nisam koristio ovakve programe. Moze li neki link ka takvim programima? I koji preporucujes? Jesu li Freeware?neces naci takve stvari na sajtovima. uzmi i lepo instaliraj par programa za file sharing (kazaa,imesh,bearshare - ovo su ti sve programi tipa napster-a i winmx-a stim sto omogucavaju pretrazivanje svega a ne samo muzike) pa udri
baltazar je napisao(la):Postovao sam ovo pitanje u drugom forumu i nisam uspeo da dobijem bilo kakav suvisli odgovor. Ovo sto si napisao ima smisla, samo sto do sada nisam koristio ovakve programe. Moze li neki link ka takvim programima? I koji preporucujes? Jesu li Freeware?
Sad sam proverio sa KaZaa Lite. Ima gomila stvari ali ne i ta.Laza je napisao(la):Ajde ako neko koristi kazaa i nije mu tesko da pogleda da li tamo ima pesma Patti LaBelle - The voice inside my heart. Ne instalira mi se kazaa, jer pretpostavljam da nema. Hvala unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari