Šta je novo?

Potreban link za skidanje filmova i serija sa NET-a

sgajic

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2002
Poena
609
Ako neko ima linkove sa kojih mogu da skinem filmove i serije sa net-a neka ih ostavi cheers

Prednost imaju SF serije :wave;

neces naci takve stvari na sajtovima. uzmi i lepo instaliraj par programa za file sharing (kazaa,imesh,bearshare - ovo su ti sve programi tipa napster-a i winmx-a stim sto omogucavaju pretrazivanje svega a ne samo muzike) pa udri:whip

Konachno...

neces naci takve stvari na sajtovima. uzmi i lepo instaliraj par programa za file sharing (kazaa,imesh,bearshare - ovo su ti sve programi tipa napster-a i winmx-a stim sto omogucavaju pretrazivanje svega a ne samo muzike) pa udri
Postovao sam ovo pitanje u drugom forumu i nisam uspeo da dobijem bilo kakav suvisli odgovor. Ovo sto si napisao ima smisla, samo sto do sada nisam koristio ovakve programe. Moze li neki link ka takvim programima? I koji preporucujes? Jesu li Freeware?

www.winmx.com (ja sa njim skidam mp3, ali ima tu i filmova i bilo kojih drugih fajlova koji ostali korisnici imaju na hardu)
Program je apsolutno besplatan, nema spyware kao sto to ima kazaa. Ako koristis kazaa, onda nadji negde na netu kazaa lite koji je ociscen od spyware. Uglavnom svi ti programi su besplatni, samo sto su neki spyware drugi nisu.

Kad odaberes nesto u winmxu za download, uglavnom download nece poceti odmah vec ces biti stavljen na cekanje. Kod mp3 muzike ja izaberem odmah 20 pesama (istih) i 1 krene sa downloadom odmah dok su ostale u cekanju i njih izbrisem. Kod filmova je malo problem naci toliko istih, tako da ces verovatno morati malo da cekas. Nemam iskustva sa kazaa-om. Znam da je svojevremeno bio popularan i morpheus.

Ajde ako neko koristi kazaa i nije mu tesko da pogleda da li tamo ima pesma Patti LaBelle - The voice inside my heart. Ne instalira mi se kazaa, jer pretpostavljam da nema. Hvala unapred.

Re: Konachno...

baltazar je napisao(la):
Postovao sam ovo pitanje u drugom forumu i nisam uspeo da dobijem bilo kakav suvisli odgovor. Ovo sto si napisao ima smisla, samo sto do sada nisam koristio ovakve programe. Moze li neki link ka takvim programima? I koji preporucujes? Jesu li Freeware?

idi na google pa ukucavaj redom imena i naci ces ih bez problema.

imesh, bearshare, edonkey, kazaa su po meni najbolji
svi su besplatni

KaZaa

Laza je napisao(la):
Ajde ako neko koristi kazaa i nije mu tesko da pogleda da li tamo ima pesma Patti LaBelle - The voice inside my heart. Ne instalira mi se kazaa, jer pretpostavljam da nema. Hvala unapred.
Sad sam proverio sa KaZaa Lite. Ima gomila stvari ali ne i ta.
Pozdrav

Hvala ti Panto. I na winmx-u ima dosta njenih stvari ali ne i ta. Izvinjavam se zbog digresije.

Nazad
Vrh Dno