Mozda nesto tripujem ali mislim da u poslednje vreme AVP ne dozvoljava update sa nekim key-evima jer sam upravo sa jednim slicnim koji je imao slican expiration date (takodje 2038. godina, bas ne deluje sumnjivo) odbijao update. Sad sam nasao neki koji je do marta 2003. god. i update je prosao glatko.omnik je napisao(la):Probaj ovaj u attachu...
Pokusavao sam i ja naravno rucno, ali sam uvek dobijao identicnu poruku kao i pri auto update-u sto znaci da nije bio problem u serverima vec u update-u. FXdrapin je napisao(la):Problem je bio sa "isporucivanjem" ili augustovskog kumulativnog ili nekog od prvih septembarskih update-ova preko automatskog updejta. Neki su to resili promenom servera (ima ih 5 ) a neki (kao ja) rucnim updejtom pomenutih fajlova. Kada se update-i sa tim datumima "prevazidju" sev dalje tece normalno, bez ikakve promene kljuca u bilo kom trenutku...
Iskustva nam se ocigledno razlikuju, pa i ne mozemo da se slozimo ! Meni je sa sajta download-ovan pa raspakovan zip fajl sa tim updejtima primio bez problema.voyager je napisao(la):Pokusavao sam i ja naravno rucno, ali sam uvek dobijao identicnu poruku kao i pri auto update-u sto znaci da nije bio problem u serverima vec u update-u.
drapin je napisao(la):Re:ZAP
Pogotovo ne vidim kakve veze bi mogao da ima key sa OS-om. Moze sam AVP kao ceo program da ima problema eventualno sa odredjenim OS-om, u kom slucaju ga mozda treba reinstalirati, ali da to bude bas zbog kljuca...???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari