Šta je novo?

Potreban Key za AVP!

voyager

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
650
Treba mi key za AVP 3.5.16 a da ne istice barem u narednih sest meseci! Unapred hvala.

Re: Re: Potreban Key za AVP!

omnik je napisao(la):
Probaj ovaj u attachu...
Mozda nesto tripujem ali mislim da u poslednje vreme AVP ne dozvoljava update sa nekim key-evima jer sam upravo sa jednim slicnim koji je imao slican expiration date (takodje 2038. godina, bas ne deluje sumnjivo) odbijao update. Sad sam nasao neki koji je do marta 2003. god. i update je prosao glatko.

Re: Re: Re: Potreban Key za AVP!

Ja imam key koji sam gore postovao i uz AVP 3.5.133 update radi bez problema...

Ne sumnjam da je to OK key ali definitivno se tu nesto desava pa kad sam video njegov datum nisam hteo da probam nego sam nasao neki svoj stari key.

Bilo je sitnijih problema sa update-om AVP-a prosle nedelje, stvar je bila do njihovih servera i nema nikakve veze sa key-om.

Key do 2038-e je savrseno ispravan i funkcionalan.

A zasto mi je onda danas sa tim key-om do 2038. odbio update po ko zna koji put u poslednjih mesec dana (na dve razlicize masine i tri razlicita OS-a) na potpuno isti nacin a pre toga je mesecima sve normalno funkcionisalo da bi po promeni key-a nekim starim (koji je do marta 2003. god.) sve ponovo proslo glatko. Isti problem sam imao i sa ruskim i sa svajcarskim serverom.

i ja sam probao gore pominjanii key ali na tri OS
win98, 2000 i XP i ne mogu tacno da se setim ali na 98 ili 2000 nije hteo da radi dok je na ostalim OS radilo bez problema

Problem je bio sa "isporucivanjem" ili augustovskog kumulativnog ili nekog od prvih septembarskih update-ova preko automatskog updejta. Neki su to resili promenom servera (ima ih 5 ) a neki (kao ja) rucnim updejtom pomenutih fajlova. Kada se update-i sa tim datumima "prevazidju" sev dalje tece normalno, bez ikakve promene kljuca u bilo kom trenutku...

Re:ZAP
Pogotovo ne vidim kakve veze bi mogao da ima key sa OS-om. Moze sam AVP kao ceo program da ima problema eventualno sa odredjenim OS-om, u kom slucaju ga mozda treba reinstalirati, ali da to bude bas zbog kljuca...???

drapin je napisao(la):
Problem je bio sa "isporucivanjem" ili augustovskog kumulativnog ili nekog od prvih septembarskih update-ova preko automatskog updejta. Neki su to resili promenom servera (ima ih 5 ) a neki (kao ja) rucnim updejtom pomenutih fajlova. Kada se update-i sa tim datumima "prevazidju" sev dalje tece normalno, bez ikakve promene kljuca u bilo kom trenutku...
Pokusavao sam i ja naravno rucno, ali sam uvek dobijao identicnu poruku kao i pri auto update-u sto znaci da nije bio problem u serverima vec u update-u. FX

voyager je napisao(la):
Pokusavao sam i ja naravno rucno, ali sam uvek dobijao identicnu poruku kao i pri auto update-u sto znaci da nije bio problem u serverima vec u update-u.
Iskustva nam se ocigledno razlikuju, pa i ne mozemo da se slozimo ! Meni je sa sajta download-ovan pa raspakovan zip fajl sa tim updejtima primio bez problema.

Istina, ME mi je u poslednje vreme poceo nesto mnogo da brljavi, kad rekonstruisem tok dogadjaja tj promena u sistemu - bas tu negde od tog perioda...pocinjem nesto da sumnjam u te njihove updejtove...narocito nakon sto sam vec morao da skinem AVP 3.5 sa XP-a nakon jednog od ranijih updejtova jer ga je totalno "ubijao" (http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=11584)

drapin je napisao(la):
Re:ZAP
Pogotovo ne vidim kakve veze bi mogao da ima key sa OS-om. Moze sam AVP kao ceo program da ima problema eventualno sa odredjenim OS-om, u kom slucaju ga mozda treba reinstalirati, ali da to bude bas zbog kljuca...???

Pa izgleda da je bas zbog kljuca jer sam sad video da u programu za generisanje avp.key ima opcija da se cekiraju tj izaberu verzije OS za koji se pravi key. ocito je to bilo u pitanju😛

Nazad
Vrh Dno