Šta je novo?

POTREBAN ISPRAVLJAC za Notebook SAMSUNG RV508

ividicki

Slavan
Učlanjen(a)
25.09.2008
Poena
309
Znaci treba mi ispravljac za SAMSUNG NoteBook, Model: NP-RV508 (samo RV508 pise na njemu odozgo)
karakteristike ispravljaca su: 19V, 3.16A (60W)

Dzek (prikljucak) najvise lici na DELLov samo je manjeg obima.
(tanak prsten veci supalj, to je jedan kontakt, a mala iglica u sredini je drugi, znaci to je muski dzek sa jako tankom iglicom u sredini).

neke slike prilazem, pa ako moze nesto iz njih da se vidi i zakljuci. slike laptopa su Samsung, a slike prikljucka su DELL znaci prikljucak je kao DELLov samo manjeg obima!

Prilozi

• samsung1.jpg
    samsung1.jpg
    98.2 KB · Pregleda: 49
  • samsung2.jpg
    samsung2.jpg
    72.5 KB · Pregleda: 46
  • samsung3.jpg
    samsung3.jpg
    97.8 KB · Pregleda: 50
  • dell1.jpg
    dell1.jpg
    85.4 KB · Pregleda: 56
  • dell2.jpg
    dell2.jpg
    98.1 KB · Pregleda: 59
Kupi belkinov punjac univerzalni imas za sve vrste lap topova ;)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Kupi belkinov punjac univerzalni imas za sve vrste lap topova ;)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

jos uvek nisam pronasao resenje, tj. nisam kupio onaj sto mi je momak posavetovao, a taj Belkin ne znam gde bih mogao da potrazim, imas li neku ideju?

iskreno, do sada sam cekao najvise zato sto se nadam da cu uspeti da ujurim njegov original, ali Boze moj nije ni bitno, samo ako zavrsava posao.

Znaci treba mi ispravljac za SAMSUNG NoteBook, Model: NP-RV508 (samo RV508 pise na njemu odozgo)
karakteristike ispravljaca su: 19V, 3.16A (60W)

Dzek (prikljucak) najvise lici na DELLov samo je manjeg obima.
(tanak prsten veci supalj, to je jedan kontakt, a mala iglica u sredini je drugi, znaci to je muski dzek sa jako tankom iglicom u sredini).

neke slike prilazem, pa ako moze nesto iz njih da se vidi i zakljuci. slike laptopa su Samsung, a slike prikljucka su DELL znaci prikljucak je kao DELLov samo manjeg obima!

Koliko vidim po naponu, snazi i izgledu konektora najsličniji mu je HP ED494AA smart punjač. Koštaju oko 5K dinara. Punjač

Poslednja izmena:
ELEM... VEROVALI ILI NEEE, ALI JA JOS NISAM NASAO PUNJAC :D :p

doduse, nisam ga ni trazio, imam druge racunare koje koristim a ovaj mi stoji tako kako stoji...
pa reko ajde da obnovim temu... ajde ako neko ima jos neku (novu) ideju ili resenje ja bih bio zahvalan
da mi javi... svakako moze ovde na temi, a moze i na moj e-mail

[email protected]

pozdrav!

Prosledio sam ovaj topic direktno u predstavništvo Samsunga, pa ako nešto mogu da urade, uradiće...

pozdrav!

Nazad
Vrh Dno