Moraš nekako saznati koju grafiku ima ta mašina, ali je to najverovatnije Visualize FX/E (Pinnacle), mada može biti i FX/5 ili FX/10. U svakom slučaju, te grafičke karte nisu podržane od strane Linux-a, zato sam ti i spominjao Matrox.kao prvo hvala ti na informacijama.
Ja sam odneo tu mašinu kod jednog druga koji je linux "manijak" i moslim da je on baš debian stavio a pre toga sam ja probao ubuntu. u oba slučaja je problem grafika. Instalira se on i podigne u TXT mod ali u grafički mod neće nikako. Taj moj drugar kaže da nije uspeo da nađe drajver za tu grafičku.
Treba ti drugi disk, koji se zove Core Operating Systems Options. On bi trebalo da sadrži odgovarajući ACE (Additional Core Enhancements) i HWE (Hardware Enablement).Tako da mi ga je vratio ali je našao HPUX 11 i ja sam ga instalirao ali opet neće da se podigne kako valja.
PDC je skraćenica od Processor Dependent Code i predstavlja BIOS na HP-ovim PA-RISC mašinama. Ime je sinonim za PA SFW (PA-RISC System Firmware).a ovo sa PDC verzijom... veruj mi da nemam pojma ni šta si me pitao a kamoli da znam da ti odgovorim![]()
Ne znam šta ti je sve ovo trebalo kada već nemaš iskustva sa Unix-om.vrlo slabo se ja razumem u linux i ostale nonWin sisteme (što mi je, priznajem, velika mana)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari