Mozda bi bilo dobro da skines i upotrebis program Spybot - search&destroy, i pomocu njega da ubijes nesto sto bi moglo da mozda bude uzrok sto dobijas opisani! spam. U svakom slucaju dosta korisno programce.
E sad, moj rezon (uglavnom subjektivno) mi kaze da ako spam dobijas na npr. Hotmailu, onda bi moglo da bude vrlo verovatno da ces mozda i vise spam-a dobijati kod nekog drugog. Ako se ponovi, izblokiraj adresu sa koje stize, pa ce prestati bar sa te adrese.
Well, spamovanje je finansijski unosan posao (i mislim da moze da se podvede pod klasicnu reklamu), pa je tesko ocekivati da se covek sasvim oslobodi toga, pogotovo na nekom Free webmail-u.
Mozda bi i druga strategija mogla da bude delotvorna. Posetis razne xxx sajtove, na nekima se prijavis (dajuci postojecu web mail adresu), a zatim kreiras novu, za koju zelis da bude funkcionalna (prvobitnu prestanes da koristis). Pretpostavljam da onda neces vise imati maltretman, ukoliko se ne budes "pecao" na razne zamke na web-u koje traze unosenje adrese, ili koje instaliraju spyware. Od ovog poslednjeg spasice te pomenuti Spybot.