Šta je novo?

Potreban FM (radio) program

TheGhost

Čuven
Učlanjen(a)
29.10.2002
Poena
619
Posedujem Leadtek-ovu tv2000 expert karticu, i koristim DScaler za gledanje TV-a. Jel ima neko neku preporuku (program) za slusanje radija ?

Svojevremeno sam koristio Radiator program.... češki, mali, besplatan, sam ima drajvere za većinu generic FM tjunera.....

Ja taj radiator nikako nisam mogao da nateram da radi na mojoj Asus tv fm 7135 kartici, a svasta sam probao, i neke drajvere ali nista, a bas mi treba takav program...posle radiatora i nemogucnosti da nadjem program iste namene sam odustao

Naravno da nisi kad je pravljen za kartice sa BT878 cipom i starije. FLY 2000 TV je za tebe.
Ima sve - odlican prijem slike (u rangu Dscalera), radio i naravno teletext. I daljinac se moze namestiti vrlo lepo.

Poslednja izmena:
A znaci u tome je fora...a kao gledao sam da li pise za koje je cipove predvidjen.
A meni treba program samo za radio, kakav je taj radiator. Vec imam christv i dscaler, ali nije to to.

FLY 2000 TV je za tebe.
Na Asus tv fm 7135 Fly2000 iz nekog razloga autoskenom ne može da nađe ni jednu radio stanicu. Znači, mora se tražiti pešaka. Ali, kad se jednom podesi i memorišu stanice dalje radi bez problema.

Nazad
Vrh Dno