Šta je novo?

Potreban driver

dragmil

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2002
Poena
601
Potreban mi je drajver za malo stariji stampac HP 510 deskjet. Sve sam pokusala i po internetu da surfujem i sve drugo (oficijali sajtovi...) ali bezuspesno, dosta je stariji. Ukoliko ga neko ima molim vas da mi posaljete na e-mail: [email protected].
Unapred hvala.
Pozdrav
Dragana

dragmil je napisao(la):
Potreban mi je drajver za malo stariji stampac HP 510 deskjet. Sve sam pokusala i po internetu da surfujem i sve drugo (oficijali sajtovi...) ali bezuspesno, dosta je stariji. Ukoliko ga neko ima molim vas da mi posaljete na e-mail: [email protected].
Unapred hvala.
Pozdrav
Dragana
Ne znam bas kako si trazila 🙂
Drajveri ti se nalaze ovde.

Re: Re: Potreban driver

RamOne je napisao(la):
Ne znam bas kako si trazila 🙂

Misli da nije u redu ovako objasniti KAKO se trazi drajver... c c c ...

Rame do sada si bio zaista uctiv... u stvari jos samo da mi objasnis kako da nadjem Kernel header pilikom instaliranja LT Winmodema posto mi se tu zaglibi RH7.3... (moj je verzija 2.4)

PS Pozdrav lepsem polu !!!😀

Re: Re: Re: Potreban driver

Batica je napisao(la):
Misli da nije u redu ovako objasniti KAKO se trazi drajver... c c c ...

Rame do sada si bio zaista uctiv... u stvari jos samo da mi objasnis kako da nadjem Kernel header pilikom instaliranja LT Winmodema posto mi se tu zaglibi RH7.3... (moj je verzija 2.4)

PS Pozdrav lepsem polu !!!😀
? izgleda se nismo razumeli, tj. ti nisi razumeo sta sam napisao, o kakoj neuctivosti pricas ?
Konkretno sam mislio na nacin trazenja, znaci koji pretrazivac ili oficijelni
sajt posto sam odmah nasao, konkretno link koji sam dao je sa oficijelnog sajta HP-a, mozda to nisi pogledao pre nego sto si krenuo da kritikujes, bez razloga, jer ni ja ne volim ponasanje za koje si me optuzio, pogotovo prema suprotnom polu ... ccc
anyway
pozdrav
ps
sto se tice tvog problema pogledaj na FAQ-u naseg foruma mislim da je tamo Silver ostavio link za drajvere za linux, nekad se cudne stvari dogadjaju, a i nerazumevanje 🙂
(D)

Re: Re: Re: Re: Potreban driver

RamOne je napisao(la):
? izgleda se nismo razumeli, tj. ti nisi razumeo sta sam napisao, o kakoj neuctivosti pricas ?
Konkretno sam mislio na nacin trazenja, znaci koji pretrazivac ili oficijelni
sajt posto sam odmah nasao....
anyway
pozdrav
ps
sto se tice tvog problema pogledaj na windrivers.com-u moguce da tamo mozes naci verziju koja ti odgovara, nekad se cudne stvari dogadjaju, a i nerazumevanje 🙂
(D)

Sorry moja greska umesto Misli je trebalo da stoji Mislim (znaci JA mislim) da nije u redu ovako objasniti KAKO se trazi drajver... c c c ... posto se devojka verovatno ne snalazi u polju pretrazivanja interneta...

cheers

Re: Re: Re: Re: Re: Potreban driver

Batica je napisao(la):
Sorry moja greska umesto Misli je trebalo da stoji Mislim (znaci JA mislim) posto se devojka verovatno dovoljno ne snalazi u polju pretrazivanja interneta...
To sam i ja zakljucio, nebitno, bitno je da je dobila link sa drajverima koji joj trebaju, zar ne.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Potreban driver

RamOne je napisao(la):
To sam i ja zakljucio, nebitno, bitno je da je dobila link sa drajverima koji joj trebaju, zar ne.

UF OVO je bilo bas brzo....

Jel mozes da probas ako si zainteresovan da mi proveris mrezu?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Potreban driver

Batica je napisao(la):
Jel mozes da probas ako si zainteresovan da mi proveris mrezu?
?

Mozda

imas neki softver za skeniranje i te gluposti, da mi kazes za rupe u sistemu

cheers

Re: Mozda

Batica je napisao(la):
imas neki softver za skeniranje i te gluposti, da mi kazes za rupe u sistemu

cheers
Znas da to nije legalno 😎
Idi za pocetak na grc.com , mada ima mnogo ozbiljnijih provera.... ali tome nije mesto u ovom tredu.
ps
jel se mi znamo ?

Nazad
Vrh Dno