Šta je novo?

Potreban crack za DiskJuggler 4.01

leksa

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
31.08.2000
Poena
690
Iz nekog razloga na cdrsoft.net vise nema crack-ova ili su upakovani u arhive zajedno sa programima. Na astalavisti takodje nisam uspeo da nadjem, tako da mi treba crack za ovaj programcic. Ako neko ima nek' baci na mail ili ovde kao attach ili neka da neki link. Zahvaljujem unapred...

mail: [email protected]

Padus DiscJuggler v4.01.980-PRO2

//209.125.199.192/AES/scripts/upped/by/plus/jz_pdj4f.zip

zilet je napisao(la):
E taman kada si digao topic... Rekoh da priupitam kako ti se svidja taj disk zongler?

Pa nisam ga odavno koristio, a nekad u vreme 4x rezaca bio mi je najbolji program za kopiranje (tad je bio samo za kopiranje). Sad jos uvek ne znam za ovu verziju 4, videcemo...

no name je napisao(la):
Padus DiscJuggler v4.01.980-PRO2

//209.125.199.192/AES/scripts/upped/by/plus/jz_pdj4f.zip

E, hvala ti puno za crack ali na zalost ne radi! Prijavljuje da mi je pogresna velicina fajla koji treba da se krekuje. Pogledao sam i stvarno, crack je pisan za verziju 4.01.980.xxx. a ova moja je 4.01.1001.xxx. Posle se neko pita zasto se izbacuju te verzijice svakih par meseci...
Ako neko ima noviji crack bio bih zahvalan...

Za DiscJuggler 4.01.1002

Sa ovim crackom ostaje onaj uvodni text, ali brzina snimanja
nije ogranicena.

leksa je napisao(la):
Iz nekog razloga na cdrsoft.net vise nema crack-ova ili su upakovani u arhive zajedno sa programima. Na astalavisti takodje nisam uspeo da nadjem, tako da mi treba crack za ovaj programcic. Ako neko ima nek' baci na mail ili ovde kao attach ili neka da neki link. Zahvaljujem unapred...

mail: [email protected]

Ako imas problem samo sa podrskom za naovije rezace onda to na 3.5.xxx verziji mozes resiti i ubacivanjem ovog .inf fajla od 4.01.xxx verzije a neces imati onaj dosadni screen sa cekanjem od 10 sec. da pokrenes program.

Nazad
Vrh Dno