Šta je novo?

Potreban Counter Strike 1.5

Grobar

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Dakle treba mi Counter Strike 1.5 ali da može da se instalira bez Half-life-a. Da li neko ima?

pridruzio bih se potrazi za retail ver. CS 1.5...cheers

Može i v1.4 ako baš niko nema v1.5 ili recite gde ima u bgd da se kupi.

Jedina poboljsanja u odnosu na 1.4 verziju su u boljoj zastiti od cheat-ovanja, tako da ta verzija i nije neki must sem ako nemate igraonicu i sl.

Pa da li postoji ta v1.4 a da ne trazi Half-life?

Half Life samo treba da ti bude isntaliran nemoras da dris cd i preko njega instaliras CS....Ja prodajem cd za 150 din imas CS 1.5 i Hl 1.1.0.0 i jos mnogo demoa,skinova,programa i muzike iz CS-a :)

XaN je napisao(la):
Half Life samo treba da ti bude isntaliran nemoras da dris cd i preko njega instaliras CS....Ja prodajem cd za 150 din imas CS 1.5 i Hl 1.1.0.0 i jos mnogo demoa,skinova,programa i muzike iz CS-a :)

Postoji retail za koji nije potreban Hl ( nije MOD)

Grobar je napisao(la):
E to sam i ja čuo, samo gde to da nađem?!

Neko je spomenuo na forumu da ima...
A inace moze da se i kupi legalno :)

Ako neko ima, dajte da narezemo. Meni treba jer zauzima mnogo manje mesta na HD jer od HL joj treba samo engine...

septimus je napisao(la):
Neko je spomenuo na forumu da ima...
A inace moze da se i kupi legalno :)

Ako neko ima, dajte da narezemo. Meni treba jer zauzima mnogo manje mesta na HD jer od HL joj treba samo engine...
Tražio sam kod SKC-a i tamo nema, a tvrde da to ne postoji?

PA nema u Yugoslaviji retail to mozda samo ako je neko kupio na strani a sigurno nije tolko lud da vam da cd key i da narezete....

XaN je napisao(la):
PA nema u Yugoslaviji retail to mozda samo ako je neko kupio na strani a sigurno nije tolko lud da vam da cd key i da narezete....
100% postoji crack i zat retail.
Inace neko na forumu je spomenuo da ima CS1.1 retail
i da ga redovno upgrade-uje sa neta. Zaboravio sam ko je to, pogledati malo starije postove..,

Da se razumemo :NIJE prozivanje...

Da li bi Geek MASTER bio emphaty-full i podelio samnom svoju retail verziju, veoma zahvalan...
A za Shaleta : da li je gotovo "skidanje" i isto kao za GeeKa gore napisano...
Thanx

septimus je napisao(la):
Da se razumemo :NIJE prozivanje...

Da li bi Geek MASTER bio emphaty-full i podelio samnom svoju retail verziju, veoma zahvalan...
A za Shaleta : da li je gotovo "skidanje" i isto kao za GeeKa gore napisano...
Thanx

Geek je skinuo CS 1.5 Retail, ali je na moru tako da....

Grobar je napisao(la):
Dakle treba mi Counter Strike 1.5 ali da može da se instalira bez Half-life-a. Da li neko ima?

Jeste da si grobar ali evo skinut je 1.5 Full od 120 Mb.
063-205-701.

Re: Re: Potreban Counter Strike 1.5

Ledeni je napisao(la):
Jeste da si grobar ali evo skinut je 1.5 Full od 120 Mb.
063-205-701.

Mogu li se pridruziti....

Jel to stand-alone verzija ili trazi half-life?

Jel moze neko da mi da adresu gde mogu da skinem botove (imam neke ali su mnogo jaki, cim se pojavis odmah te ubiju)?

Nazad
Vrh Dno