Šta je novo?

Potreban bezicni telefon

nippon

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2002
Poena
604
Dakle interesuje me Siemens ili Panasonic bezicni telefon, po mogucstvu nov ili relativno noc sa nekom garancijom...

Moze i "pozajmljen" samo da nije neka cifretina...

Pozdrav,

ponude na mail ili na 0641172810

Ma imas u svakoj drugoj firmi za 110-120 DM Panasonic KX-TC 1015..

Veruj mi da je najbolji bezicni tel. za te pare .. Raspitaj se ako ne verujes .. Ako se odlucis da ga uzmes, uzmi model sa Extra Range .. Ima bas dobar domet za jeftin bez. telefon..

Music Mag je napisao(la):
Ma imas u svakoj drugoj firmi za 110-120 DM Panasonic KX-TC 1015..

Veruj mi da je najbolji bezicni tel. za te pare .. Raspitaj se ako ne verujes .. Ako se odlucis da ga uzmes, uzmi model sa Extra Range .. Ima bas dobar domet za jeftin bez. telefon..

Mislim da mu je bolje da uzme klasican KX-TC1000 bez externe antene, koji je jeftiniji za 10ak maraka. Ta externa antena u praksi ne znaci ama bas nista, jer navodno produzava domet bezicnog za 50m.

Postoji i noviji model od 1000, nosi naziv KX-TC1200, u osnovi je to identican telefon, malo redizajniran, koristi drugaciju bateriju (KX-A36A) i jedina veca razlika je u tome sto 1000 sama bira kanale, dok 1200 to nema (moras rucno da menjas kanale za redukciju suma). Model sa externom antenom je KX-TC1201 ali opet kazem, ne vredi dati 10-15 maraka vise zbog antene koja ce ionako da rikne kada je izvucete vise hiljada puta :)

da sam na tvom mestu najpre bih razmisljao o nekom Siemens-u...

boggyman je napisao(la):
da sam na tvom mestu najpre bih razmisljao o nekom Siemens-u...

Pa covek je rekao "samo da nije neka cifretina.."

Music Mag je napisao(la):
Pa covek je rekao "samo da nije neka cifretina.."

Pa dobro, imas i one ranije modele Gigaseta: 2010, 2015 itd... :D

Imam Panasonic KXTC 1731B vec nesto vise od pola godine i telefon je zaista solidan . Cujnost je odlicna , domet je sasvim pristojan / u svim djelovima stana , / , u slucaju kad dodje do interferencije postoji dugme na slusalici kojim se prebacuje kanal i uvijek otklanja problem suma , baterija dosta dugo traje , otprilike oko 3 do 4 dana . Telefon ima i digitalnu sekretaricu i identifikator . Sto se kvaliteta izrade tice mogu reci da je solidan , medjutim cini mi se da primjecujem u poslednje vrijeme da brojcane tipke treba nesto jace pritisnuti . E sad , to toliko nije problematicno i vjerovatno sam ja jedini u kuci koji je to uopste i primijetio :) Vjerovatno sam na ovo posebno obratio paznju , obzirom da sam imao negativna iskustva sa tasterima na Ericssonu A2628 ...

Generalno gledano , mislim da za 170 DEM koliko sam ga ja platio u firmi u Podgorici koja je cerka firma bg firme - uvoznika /G..../ , mislim da je ovo sasvim dobro odmjeren telefon , sa dosta korisnih mogucnosti / prije svega mislim na sekretaricu i ID / .

pozdrav

E ljudi.....sve je to super
nego nije pitanje samo savet koji da uzmem, nego da li neko ima
ponudu telefona...
Znaci da li neko zna za nekoga da prodaje neki tel, ili
ima nesto ispod ruke...
Tj. ja bih da ne platm 120 DM za tel koji ne vredi te pare....

znaci ako imate nesto konkretno AJDE!!!

pozdrav

Telefon

Ako zelis da imas telefon koji zaista vredi svakog ulozenog Evreja u njega onda uzmi Siemens Gigaset 4010 Micro i nikad neces zazaliti. NE zalim sta sam platio 180 Evra za njega jer zaista zasluzuje. Zvuk u slusalici je izvanredan, speakerphone je odlican... baterija 5 dana... sta drugo treba ?

Matador je napisao(la):
Imam Panasonic KXTC 1731B vec nesto vise od pola godine i telefon je zaista solidan .

Generalno gledano , mislim da za 170 DEM koliko sam ga ja platio u firmi u Podgorici koja je cerka firma bg firme - uvoznika /G..../ , mislim da je ovo sasvim dobro odmjeren telefon , sa dosta korisnih mogucnosti / prije svega mislim na sekretaricu i ID / .

pozdrav

Telefon je stvarno odlican ALI ja sam cuo da je ta vezija po toj cijeni ustvari reparirani telefon. Originalna cijena je oko 350 dm to mi je rekao tip iz Pande-firma u PG. To ima smisla jer sam gledao neke modele bez sekretarice i caller ID i bez raznoraznih naprednih opcija koji su bili skuplji od tog modela. Sad sta je tu reparirano i kako nemam pojma, kazu kao samo kuciste, tastatura i sl. mada par likova koji ih koriste kazu da ima rade odlicno. Tip iz Budve je uzeo 4 komada istih i svaki mu radi besprekorno.

Usput, ima li ih gdje po toj cijeni?

Vrh Dno