Šta je novo?

Potrban titl....

Kocka

Čuven
Učlanjen(a)
29.08.2003
Poena
609
Potreban Titl za film "The Englishman Who Went Up a Hill But Came Down a Mountain" ako neko ima i eng verziju nek postuje ovde

Da li si ti taj lik, koji je kliktao 2616 puta na listu traženih prevoda?

I to uz pomoć nekog cookie managera...

Nisam samo ja :rolleyes: ....bilo je tu i mojih ortaka cheers ...ali bez cookie managera...nasao sam bug na strani.... :mrgreen:
ako ga nadjes javi mi na pm....ako te interesuje bug pisi mi na pm...

poz Kocka

Treba mi.....ako ga neko ima neka bude fin i podeli ga samnom....

Šta je sa pootnik-om? Hoće li ga biti skoro?
Pozdrav.

p.s. i meni treba taj titl

e.... stavarno kad ce da proradi pootnik???

nisi mogao da ostavis lik ka thread-u ili jednostavno odgovor nego moras da pametujes....bolje da si cutao....pametniji bi bio....

Kocka je napisao(la):
nisi mogao da ostavis lik ka thread-u ili jednostavno odgovor nego moras da pametujes....bolje da si cutao....pametniji bi bio....

Glupost! Da znam napamet link ka svakom threadu gde bi mi bio kraj?
Da li bi bio pametniji?

Lepo, lepo... Imate volje i vremena da se ovde prepucavate, a da neko nešto pomogne na radu sa sajtom to nikako da se desi...

Da ponovim, pootnik.com radi, ali nije registrovan domain. Korisnici Verat provajdera ga i dalje vide, pošto je tamo hostovan. Može se visitivati i sa drugih provajdera, ako za DNS server # upišete Veratove brojeve - vidi koji su na njihovom sajtu...

Kada će sajt redovno raditi? - Kada budem imao viška para i vremena...
Nisam preterano raspoložen da sam radim nešto godinama volonterski, dok drugi samo ubiru plodove.

hvala ...e to se zove odgovor...ako nisam siguran u ono sto pisem i ne mogu nekom da pomognem ja necu ni da postuem...meni nije cim da pogledam par threadova u kojima mislim da moze da bude odgovor ali.....

Vrh Dno