Šta je novo?

Potraznja filmova koje smo gledali ali ne znamo kao se zovu

mr008

Slavan
Učlanjen(a)
16.10.2007
Poena
345
Nije, film je stariji
Da nije taj, a ako je stariji iz koje godine bi bio ?

ironmanbg

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
515
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Krajem '90, početkom 2000ih, na Rtsu je par puta prikazan , u glavnoj ulozi je dečak, ima starijeg brata bodibildera, a od dede je video da se od karfiola bolje prdi, pa mu je to fiks ideja, samo karfiol jede.
Kanadski ili italijanski.

Jozef

Cenjen
Učlanjen(a)
17.10.2012
Poena
195
Treba i meni pomoc oko jednog filma. U filmu je nastupila nekakva apokalipsa, nisam tacno siguran kakva. Neki radio talasi ili nesto slicno kontrolise umove ljudi. U jednom momentu filma, preziveli se nalaze u nekakvom baru, zatim u konvoju vozila negde idu. Kraj filma se desava oko nekog velikog radio tornja/predajnika, gde kontrolisani ljudi kruze oko tog tornja. Film je relativno novijeg datuma. Ne secam se ni jednog glumca.

Der Schnitter

Cenjen
Učlanjen(a)
23.07.2021
Poena
165
Nije ovo?

Der Schnitter

Cenjen
Učlanjen(a)
23.07.2021
Poena
165
Gledao ga pre par meseci, nisam mogao dalje od prvih scena na aerodromu. Šta ću, imam nežnu dušu.:giggle:
Umesto toga iščitao radnju na Wiki, setio se kad si pomenuo kruženje oko tornja.

Jozef

Cenjen
Učlanjen(a)
17.10.2012
Poena
195
Ja sam bio ubedjen da je Kejdz glavna uloga, i zato nisam mogao da nadjem naziv.

streets_fan

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2004
Poena
320
Lupam glavu godinama vec ali nema sanse da nadjem film. Okvirno radnja, tri lika su u nocnom klubu, a tri zene (dve zene i jedna mladja, mozda je devojka) su kod kuce. Mozda je NY u pitanju, svakako Amerika. Rekao bih da je period okvrino kraj 90tih. Nista upecatljivo se ne desava u smislu akcije, cini mi se da u drugom delu filma jedni idu kuci kod zena a zene izlaze u grad (za zene nisam siguran).

savudin

Cenjen
Učlanjen(a)
07.06.2009
Poena
180
Komedija iz 80/90-ih, grupa srednjoškolaca ide na neko putovanje i dešavaju se svakakve situacije, sećam se dela gde se lik crnac skejtom hvata za bus i vozač ga skonta pa krene da ubrzava da vidi koliko će da izdrži.... U drugom delu isti taj lik u wcu vrši veliku nuždu i napinje se toliko da mu vena iskoči na čelu, glava mu samo u kadru. :)

hektor2

Slavan
Učlanjen(a)
29.07.2006
Poena
450
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5600G / LCPower212
Matična ploča
MSI B450 Gaming plus
RAM
48GB
GPU
Intel Arc A770 16GB
Storage
500GB nvme
Zvuk
Ima
PSU
LcPower 600W
Kućište
MS V700
Monitor
Tesla 27"
Horor film, ja sve mislio silent hill, al nije :)
Mama i cerka stoje na litici, a cerka non-stop hoce da se baci u more. Valjda se bacila, pa mama za njom. Posle mi je u glavi neki kadar kako sede skupljene u nekoj sobi i vidi se neka "spodoba" kako vuce neki veliki malj.

emaremare

Čuven
Učlanjen(a)
21.09.2007
Poena
835
Zanimljiv isecak, da li si probao da kucas deo prevoda u gugl pa da izbaci na osnovu pretrage titla?

bopuc

Čuven
Učlanjen(a)
21.04.2002
Poena
620
Nisam probao to, bas cu da okusam srecu.
Pokusao sam ChatGPT ali film sa glumcima koje je naveno ne uspevam da pronadjem.

--
Based on the additional information you have provided, the movie you are referring to is likely "Treibsand" (Quicksand) directed by Robert Sigl. It is a German movie released in 2003 and stars Maria Schrader as the teacher who conducts a social experiment with her psychology students. The scene you described where the late student is manipulated by peer pressure into agreeing with the majority is part of this experiment.
---
Yes, I can provide you with the names of some of the other actors who appear in the movie "Treibsand" (Quicksand):
  • Nicolette Krebitz as Judith
  • Sebastian Urzendowsky as Paul
  • Franziska Weisz as Kathrin
  • Christoph Bach as Markus
  • Devid Striesow as Psychologist
  • Fabian Hinrichs as Niklas
These are some of the main actors in the movie, but there may be others in smaller roles or cameos.
---

zamzung

Slavan
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poena
305
Ja sam bio ubedjen isto da je film. Ispade da je serija u pitanju i to skorasnja.

milos0888

Cenjen
Učlanjen(a)
16.12.2013
Poena
185
Moja oprema  
CPU & Cooler
R5 1600af
RAM
2*8gb
GPU
rx570 4gb
Storage
mnogo
Monitor
philips 4k tv 50"
Mobilni telefon
Iphone 13 pro 256
Pametni uređaji
Apple watch SE
Pristup internetu
  1. Optički internet
Mali off, treba mi ime filma. Prica je da tri vijetnamca(?) iz vrata vrate kod kuce jednog od njih. Taj lik imao zenu i celo selo se plasi jer znaju da je duh a oni to ne provaljuju. Znam da ima i drugi deo. Film je inace komedija/horor. Gledao sam ga pre 5,6 godina, znaci stariji od 2018 otprilike...

milos0888

Cenjen
Učlanjen(a)
16.12.2013
Poena
185
Moja oprema  
CPU & Cooler
R5 1600af
RAM
2*8gb
GPU
rx570 4gb
Storage
mnogo
Monitor
philips 4k tv 50"
Mobilni telefon
Iphone 13 pro 256
Pametni uređaji
Apple watch SE
Pristup internetu
  1. Optički internet
Mali off, treba mi ime filma. Prica je da tri vijetnamca(?) iz vrata vrate kod kuce jednog od njih. Taj lik imao zenu i celo selo se plasi jer znaju da je duh a oni to ne provaljuju. Znam da ima i drugi deo. Film je inace komedija/horor. Gledao sam ga pre 5,6 godina, znaci stariji od 2018 otprilike...
Da odgovorim sam sebi, Pee Mak 2013

papahet

Cenjen
Učlanjen(a)
13.04.2009
Poena
160
Horor film, ja sve mislio silent hill, al nije :)
Mama i cerka stoje na litici, a cerka non-stop hoce da se baci u more. Valjda se bacila, pa mama za njom. Posle mi je u glavi neki kadar kako sede skupljene u nekoj sobi i vidi se neka "spodoba" kako vuce neki veliki malj.

Vrh Dno