Šta je novo?

Potraga za prastarom igricom ...

Bata

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
620
Moj drugar nabavio rachunar. Trazi svuda neku prastaru igricu koja se po njemu zove "BoomberMan". Radnja do bola zapletena- chovechuljak ide i " kaki" bombe koje rushe zidove lavirinta ...
Ako neko ima tako nesto nek odma prijavi.
Hvala

Atomic Bomberman

Nemam je trenutno, ali je mnogo dobra igra. Pogotovu u multiplayer-u... :d

Potraži je po net-u ima negde da se skine sigurno. Mislim da sam je video na www.the-underdogs.org

Imam ja neki BomberMan Collection.
Ide na 1 cd-u (oko 500MB je).
E kad se setim dal mi je u Kragujevcu ili Novom Sadu,
javicu ti pa cemo da vidimo kako da ga pokupis.

Samo spremi prazan cd. :)

Pozdrav

Dyna Blaster je prva (popularna) varijanta, ali verujem da on trazi bas Atomic Bombarman.....neprevazidjeno za multiplayer....mi smo je igrali na 2 racunara (486 :)) po dvoje :d

DynaBlaster je bolji. SVGA grafika u Atomic Bombermanu je (barem meni) ružna...

Imam ja Atomic Bomberman 1CD

Imam ja Dyna Blaster kao ROM za GameBoy Advance emulator :d

Skinuh "clanbomber2-0.9" , raspakovah ga , al numem da ga pokrenem!?

Skinuo si source. Moraš da ga kompajliraš da bi ga pustio... ;)

Koliko sam video, na sajtu ne postoji već kompjalirana verzija za Windows (za verziju 2). Postoji kompajlirana verzija 1.5. Pogledaj skroz desno - piše šta se nalazi u arhivi.

propast
skoro istovremeno! :banana:

Ma, bilo mi je chudno ime fajla , al reko , josh sam mlad :) i zelen, pa ajd da probam :bottle:

Evo skinuh i Win verziju, al se zali -pishe :"Ordinal 12 could not be located in the dynamic link library DSOUND.dll"

Poslednja izmena:
Ej kada smo kod prastarih igrica ima li neko Wizards of War??? :d

onda se neces naigrati clanbombera :)
a wizard of war moras igrati na nekom c64 emulatoru

Voodoo_NBGD je napisao(la):
DynaBlaster je bolji. SVGA grafika u Atomic Bombermanu je (barem meni) ružna...
Sad mi je jasno zašto je tebi DivX ;-) 3.x bolji od DivX5/XviD :d

Eto! :d

A i Super Mario Bros koji radi u 256x256 mi je lepshi od Marija Forever (800x600) :)

C64 je zakon :d

My Best-Of: 1942; Afterburner; Army Moves 1/2; Alligatta Blagger; Jumping Jack; Manic Miner (neoriginal samo 16 nivoa :d); Falcon Patrol; Le Mans; Operation Wolf; Pac Man; Phoenix; Green Beret; Wonder Boy; Wizzard of War.
Sve su u attachm.

Za Green Beret je meni najlakse bilo preko tastature (za sve se moralo drzati SPACE + taster: npr. za skakanje je bilo F1 ili RETURN (zaboravih tacno), levo-desno su bili Z i C a "pucanje" je bilo M... katasrofa upravljanje, a posle seansi je obavezno bolela ruka, al' ipak sam je presao 2x kompletno :d dok je na emulatorima igriva samo preko jostika... :(

Najbolji C64 <> PC emulator je WinVICE, dok za Amingu nisam uspeo da nadjem nesto kvalitetno a da radi, mada za Amigu bas i ne znam sta valja od igara jer nikad nisam pikao...

P.S. Koristim priliku da ukazem na nedostatak:
Zbog cega je dozvoljeno kaciti samo ZIP arhive, dok je RAR arhiva 'invalide type' file ?

Prilozi

• C-64 Games.zip
    578.8 KB · Pregleda: 64
VICE nisam probao, ali sam ranije (dok sam vozio WinME) koristio CCS64 emulator, koji je radio pod cistim DOSom i mogao da prikaze pravi C64 format ekrana u fullscreenu...

Znam, ccs je bio moj prvi emulator koji nije skucavao makinu :d

Mogao je i pod winom da radi u "pravoj" rezoluciji, samo si trebao da ides na podesavanja... (F10 ako se secam dobro, bilo je to pre 3 godine poslednji put).

WinVICE je daleko mocniji, imas klasican windows toolbar + daleko vise opcija, ko se razume mogao je da poveze svoju disk jedinicu i prebaci neke programe itd... Takodje, WinVice ima emulaciju x10 i "unlimited" da vidis kako to letiiiii u "pentijum" okruzenju! :D

andjelkoyu je napisao(la):
C64 je zakon :d

Najbolji C64 <> PC emulator je WinVICE, dok za Amingu nisam uspeo da nadjem nesto kvalitetno a da radi, mada za Amigu bas i ne znam sta valja od igara jer nikad nisam pikao...

Za Amigu probaj WinUAE (nekada se zvao Useless Amiga Emulator, a sada je Ultimate)... Podrzava cak i AGA 68020 (od skoro mislim i 68040)cipset sto je sjajno posto mozes da peglas igre i sa 1200totke... iako ja vise volim da je otpakujem pa peglam uzivo recimo RoketZ :)
Sto se igara za Amigu tice, www.back2roots.org verovatno prva stanica sto se Amige tice posto imas i demoe, alate, igre... ma skoro sve...

imam ja dyna blaster, ranije mi je radio pod win2k, pa nevidim razlog zasto ne bi rado pod xp-om. okacicu ga na neki sajt ili ko oce nek' ostavi mail. mislim da nema ni 1mb

Za bombermana ici ovde -> http://www.bomberman.fr.fm/
Nije original, ali je odlican klon. Evo screenshota:

screen1.gif

Probaj verziju za m.a.m.e. emulator da potrazis na NET-u. Izgleda jako dobro, naravno treba ti i mame emulator. Ako ne mozes da se snadjes, javi se na PM.

Evo DynaBlaster, poz.

Prilozi

• DynaBlaster.zip
    371.3 KB · Pregleda: 40
Nazad
Vrh Dno