Šta je novo?

Potezne strategije.....?

• Začetnik teme Začetnik teme biker
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

biker

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2005
Poena
660
Dajte neki predlog za neku dobru poteznu strategiju tipa Pancer general 2, ta igra mi se bas dopala, i to je jedina strategija koju sam zavrsio. Znaci interesuje me tako neka tema I ili II sv. rat, ili nesto iz blize istorije, ali nikako cudovista, vilenjaci osmi putnici i tako to :d
Razlog sto trazim neku poteznu je da mi je strasno stresno da jurcam tamo ovamo po ekranu jer mi je neko upao u selo, a na drugoj strani ekrana mi pobise izvidnicu 😀

Pozdrav.

East front
West front

Mene su Eeast i West front jako smorili...
Panzer tri je ok...
Mozda nije ista klasa potezne strategije ali je meni mnogo dobra, Soldiers of War - drugi svetski rat, vodis vod od 8 vojnika... Prilicno je bagovita i matora ali sam je dobro skapirao pa me nije smarala.
U istom fazonu ti je i Silent Storm, pomalo je fantasy ali je odlicna...

Najbolje ti je da odes na neki game site i pogledas opis i screenshotove tih igara i sam je ocenis...

Potezna strategija, po meni jedna jedina Civilizacija, uskoro ce Civilization 4.

probaj close combat serijal (ne ovaj novi 3d), moj drugar se lozio na te potezne igice, i to je jako voleo.

Slazem se da je Civilization odlicna igra jos od prvog dela ali nema nikakve slicnosti sa panzer generalom 2...

Hearts of Iron(2) - malo je kompleksnija pa s početka može da odvrati od igranja, ali za ljubitelje TBS-a izuzetna igra. Veliki izbor zemalja sa raznih kontinenata - ima i Yugoslavia 🙂
Tematika je 2. svetski rat...

Panzer General 3D Assault (West front, Africa), Panzer General 3 - Schorched Earth (East front), Pacific General (Pacific), The Operational Art Of War 1 i 2 (dosta komplikovano)
Vise Menadzerske:
Europa universalis 1 i 2 i naravno Civilization 3

Serijal Europa "univerzales' , a ako volis srednji i stari vek, onda serijal Total war.

Poslednja izmena:
silent storm pod obavezno 🙂

Ja uopste ne vidim sta je od tih strategija koje pominjete nalik na Panzer General 2 🙂 Ili nije potezno, ili nije u duhu Panzer generala tj. tzv. hexaugaona potezna strategija, ili nije o 2. sv. ratu 🙂

Mozes jos i da probas Rise of Nations. Takodje je potezna, ali pocinjes od starog doba pa sve do modernog i vise.

Jeste potezna ali borbe su RTS

Nazad
Vrh Dno