Šta je novo?

Potencijalni hitovi 2008.

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Dakle, najocekivanije igre zakazane za 2008. godinu...

>>>LINK<<<

Nema sta, najveci hitovi ove godine bi trebali da budu Spore, Fallout 3,Far Cry 2 i Sacred 2.
Na zalost sve je manje kvalitetnih naslova za PC, moracu da predjem na X360. :D

Poslednja izmena:
^

a sta je sa STARKRAFTOM 2??? Project Origin, novi STALKER, novi WoW, assassins creed...?

Btw fallout 3 bi trebalo 2009 da izadje.

Ja lično čekam BF3 pre svega,i molim se da EA ne zas*re kao sa BF2142.
Od ostalih voleo bih da me CDProject iznenadi makar ekspanzijom za The Witcher.
Od ovog nabrojanog interesuje me Assasin Creed i novi Total War(mada mi se u startu ne sviđa razdoblje koje obrađuje) i delimično Far Cry2.
Nadam se i nekom dobrom rpg-u,fallout serijal bez obzira na kvalitete gameplay-a me odbija svojom postapokaliptičnom atmosferom(ne podnosim postapokaliptična ili SF okruženja osim ako nije reč o SW.Daj mi zamak,zmaja i mač :D ).

Poslednja izmena:
Mafia 2 se i ne očekuje ove godine ?

A sta bi sa novim GTA-om najavili su ga za kraj 2007-me a ono nista.

Ja lično čekam BF3 pre svega,i molim se da EA ne zas*re kao sa BF2142.

Ti da si upućen u istorijat BFa, znao bi i da je i BF2 zas*an u odnosu na ono kako je najavljivano da će da izgleda.

BF2142 nije ništa upropašćen u odnosu na BF2 jer je u pitanju isti engine, a sa tehničke strane su samo dodate nove funkcionalsnosti za koje bi svi bili srećni da postoje i u BF2. Za većinu igrača je jedino i isključivo SF tematika razlog zašto taj BF2142 nije bio popularan, slično kao i BFV. Drugih argumenata nema.

BF3 će imati novi engine u kom će biti implementirana većina gameplay fora upravo iz tog BF2142 koji ti kudiš, a samo će tematika (US vs MEC) ostati ista kao u BF2. Uostalom, videćeš i sam kad do toga dođe. S obzirom da EA ide samo na sigurno i ja sam apsolutno siguran da će igra upravo tako da izgleda. Ako ne voliš tonu unlockova, činova i mega statistiku, nećeš voleti ni BF3.

Poslednja izmena:
izleda da racunari vise i nisu u trendu sto se tice igranja igrica,
nazalost dobar deo igrica se pojavi samo za konzole...

Ko je preuzeo licencu za Fallout, kad je Troika otisla u PM... Nije valjda Bethesda?

Da, da, nazalost, Bethesda :) stize nam za najmanje 6 meseci.

Spore, Far Cry 2, Left 4 Dead, Fallout 3, Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction, Alan Wake, Alone in the Dark... Onako na prvi pogled obećavaju. Ne bi trebalo da bude loša godina:). Mada ko zna, možda nešto nenadano bljesne:p

Brothers in Arms: Hell's Highway, Far Cry 2, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky... Hm, biće interesantno, ja spreman čekam :)

To ti misliš. "Optimizovaće" to oni za 9800GX2/3870X2 i ni za šta drugo. :-devil-:

Nazad
Vrh Dno