Šta je novo?

Postovani, Vas zahtev je realizovan. Telenor

Hunter S

Slavan
Učlanjen(a)
21.03.2006
Poena
310
DakleM,

17. marta sam kupio Nokia 6120 Classic uz ugovor na dve godine, cena 13.499 dinara, tarifni paket Prenesi 60. Ovo je inace bila cena aparata uz Prenesi 125 (tj. 150), ali je bio na akciji proslog meseca pa je cena ta koja pise uz Prenesi 60.

Prijavim se danas oko 12h na Moj Telenor da pogledam da li mogu da vidim potrosnju, jos uvek nema liste potrosnje za mart. Verovatno ce biti, nema veze, izlogujem se i to je to.

Stize mi poruka oko 19h:

"Postovani, Vas zahtev je realizovan. Telenor"

Da ne lazem, odmah sam pomislio da su me prebacili na neki skuplji tarifni paket :S:, samo jos da vidim na koji :mad:

Zovem 9863, kazem kakvu sam poruku dobio, kazem da sam se danas kacio na Moj Telenor i da nista nisam menjao, kaze momak da sam promenio (JA!) tarifu sa Prenesi 60 na Prenesi 150!:zgran: Kaze, mora da ste slucajno! Ja se tu nasmejem i kazem da je to malkice nemoguce, onda malo razgovaramo i ja ga pitam pa dobro kad je promenjen paket - on pogleda i kaze da je promenjeno pre pet minuta :wall: i da sacekam, a zatim mi kaze da ce me pozvati njegova koleginica. Tako i bude i kaze ona meni:

- Prebaceni ste na Prenesi 150 jer ste kupili telefon za 13.499 i morate da budete prebaceni na ovu tarifu??!!
- Alo, ja sam kupio telefon po toj ceni uz tarifu Prenesi 60 i imam ugovor u kome to pise! Telefon je bio na akciji!

Ona se tu kao razmisli i kao napravila je gresku i ispravice to....
I sad cekam da vidim da li ce da isprave...

Da li je OVO bio pokusaj, pa ako uspe - uspe? Ako sam jedini kome se ovo dogodilo, OK, stvarno je u pitanju greska, ali ako se javi jos neko...

ako ti pise u ugovoru da je telefon uzet ud prenesi 60, miran si...ako to ne ispostuju verovatno imas prava da ih tuzis,ma kako to nemoguce u nasoj zemlji bilo:D

Ma samo ti tuzi za sav pretrpljeni strah i ostalo ;)

Kadija te tuzi, kadija ti sudi !!!

i sta bi?
Jel bila greska?

Proveravao sam tokom dana na Telenor portalu i evo pre minut su me vratili na Prenesi 60 :), kazu da je greska nastala zbog toga sto je Nokia 6120c bila jako kratko na akciji (valjda oko dve nedelje) i da su pomislili da treba da me prebace na Prenesi 150, jer je cena telefona na akciji uz Prenesi 60 jednaka ceni van akcije uz Prenesi 150.

Ja sam i pokrenuo ovaj thread da vidim hoce li se jos neko javiti sa slicnim problemom, ali posto nije onda verovatno jeste u pitanju bila greska, ja sam sumnjao da oni tako prebace nekog na skuplji paket pa ko primeti - primeti. Mislim, kad vec prebacuju ljude sa 50 na 60, uvode 60+1 i ostalo, kako covek da ne bude paranoican!

Da bi "isterao pravdu" zvao sam help desk 3 puta, dva puta sam isao u poslovnicu i 3 puta zvao telefonom poslovnicu... Tvrdili su da sam se sam prebacio, pa da treba da budem prebacen zbog tel i ugovora, pa da sam kupio telefon uz Prenesi 150 :trust:...

Valjda sledeceg meseca necu morati sve iz pocetka :d
Ako budnem, pa, ne moram da kreiram novi thread, iskoristicu ovaj :d
Hvala na podrsci!

Cekali su da se slilni narod navuce na jeftine telefone i ugovorom ih vezali na dve godine i sada mogu da im rade sta hoce .....

Ti imas ugovor za tu tarifu ali...dokazi da nisi poslao poruku da se sam prebacujes na Prenesi 3000....:smoke:

Nazad
Vrh Dno