Šta je novo?

Postolje za TFT monitore

parafora

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2005
Poena
620
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
gde se moze naci neko postolje za tft monitore... imam 223bw koji se ne moze pomerati gore-dole shto me jako nervira, tako da bi odgovaralo neko sa VESA 100x100

i da napomenem, ne mislim na wall mount vec na ono klasichno postolje koje stoji na stolu

Treba monitor da ti bude ~20-30 stepeni nadole, a ti pretpostavljam da zelis da ga podignes u "visinu ociju". Od toga ce te boleti vrat posle duzeg rada. 🙂
Postoji razlog zasto svi monitori imaju niska postolja i zasto postoje racunarski stolovi sa rupom za monitor (da bi mogao da se postavi nize od ravni stola).

Poslednja izmena:
Treba monitor da ti bude ~20-30 stepeni nadole, a ti pretpostavljam da zelis da ga podignes u "visinu ociju". Od toga ce te boleti vrat posle duzeg rada..

Neće, provereno, radim sa monitorom u visini očiju već 3 godine. Možda boli dok se ne navikne, pogledaj ergonomska pravila:

Prilozi

• pravilo88888888888xf7.webp
    pravilo88888888888xf7.webp
    45.8 KB · Pregleda: 633
Treba monitor da ti bude ~20-30 stepeni nadole, a ti pretpostavljam da zelis da ga podignes u "visinu ociju". Od toga ce te boleti vrat posle duzeg rada. 🙂
Postoji razlog zasto svi monitori imaju niska postolja i zasto postoje racunarski stolovi sa rupom za monitor (da bi mogao da se postavi nize od ravni stola).

nije u tome problem, visina mi odgovara ali je problem kada pustim film i legnem u krevet koji je naravno dosta nizi od stola na kojem se monitor nalazi, a monitor je josh i malo nakrivljen na gore tako da se dosta loshije vidi... ja bih samo da ga nakrivim na dole

ehm, isto se i meni desava ... monitor inace drzim na nekoj silver knjizurini (savremeni srpskohrvatski jezik - ma sta da znaci), alii kad se legne, u igru stupa neka manja knjiga, koja se podmetne ispod postonja - tako da monitor dobije ' negativan ' nagib pogodan za gledanje iz kreveta

Prikupite ideje recimo ovde,
kupite 2-3m,pa zatim otidjite do prvog komsije koji se malo bavi bravarijom da vam nesto slicno "sklepa".Nemojte zaboraviti da ponesete i pivo za majstora 😀 😀 😀

Nazad
Vrh Dno