Šta je novo?

Postolje/nosac/adapter za lap top?

IntelEkt

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2004
Poena
620
Pre x meseci (negde u aprilu/maju) mislim da sam na Benchmarku video neku skalameriju na koju se postavlja lap-top pa se maltene dobija desktop: prikljuce se tastatura i monitor, lt samo izigrava "kuciste". Da l' zna neko o cemu je rec?
Tako nesto mi je potrebno jer me vise vrat boli savijajuci se. Ili pak ramena, ako podignem lt...

Poslednja izmena:
Cisto da znas i ne trazis uzalud: docking stations nisu kompatibilne za razlicite proizvodjace, serije i modele laptopova. Moras da nadjes i kupis odgovarajuci za tvoj model racunara.
Pozdrav

Kupi USB adapter za tataturu i misa pa ces tako preko USB-a jednimpotezomd aprikljucis i tastaturu i misa. Takodje kupi monitor. Eventualno kupi jos jedan ispravljac za svojlaptopt. Tako, kada stavis laptop na sto sam mu prikljucis to troje i radis. Ja tako radi vec par godina, na poslu kod kuce je sve namestno tako da samo spustim laptop, prikljucim i radim. Jedino nisam uzeo dupli ispravljac, ali doci ce i to na red.

Broker je upravu za jeftiniju varijantu ali moram priznati da je docking station stvarno super stvar!
Video sam na delu i neverovatno je koliko olakshava zivot, a posebno ako imash dosta uredjaja (monitor, zvuchnici, mikrofon, mish, tastatura, shtampach ili dva, skener...).

A da li neko ima iskustva sa docking station-om koji se kači na usb port? Naravno da je tako univerzalan, i mislim da sam video negde tako nešto da pravi Trust....

Vrh Dno