drapin je napisao(la):Sta je TOCA 4 ??? Ako se misli na Toca Race Driver...i realnost...onda je to vic godine ! :eye: :beat:
Inace, posto ce ovde biti verovatno raznih odgovora, trebali bi prvo da se dogovorimi sta je to "realno" u simulacijama voznji. Posto je to ipak sve samo kompjuterska simulacija, nesto mora da bude zrtvovano i vazno je prvo postaviti prioritete - neki aspekt koji jednom coveku moze potpuno pokvariti osecaj realnosti, nekom drugom moze biti potpuno nevazan jer obraca paznju na nesto drugo...
Po meni, na prvom mestu je i dalje neprikosnoveni GPL, pa nekoliko praznih mesta, pa GTR 2002, pa onda neka skupina gde ne bih ulazio u rangiranje i gde spadaju LFS, Rally Masters, ostale Papyrus-ove ( NASCAR ) simulacije, Rally Trophy, NetKar, Screamer 4x4, MBTR i...verovatno sam nesto zaboravio.
Zasto LFS uslovno gledano tako nisko ? Zato sto u LFS-u osim samog fizickom modela koji jeste sjajan, nista drugo nije narocito dobro: samo pristojna grafika, par neinteresantnih izmisljenih automobila, par ne narocito zanimljivih staza, suvise lak AI koji ne pruza dovoljnu konkurenciju i amaterski odradjen interfejs igre suvise kvare opsti utisak pa ta voznja, meni barem, ne moze dugo da zadrzi paznju. Vozio sam je neko vreme, shvatio koliko je ponasanje kola realno, naucio sve staze napamet do u najsitnije detalje, zapitao se "i sta sad ?"...i izgubio interesovanje !![]()
drapin je napisao(la):Zasto LFS uslovno gledano tako nisko ? Zato sto u LFS-u osim samog fizickom modela koji jeste sjajan, nista drugo nije narocito dobro: samo pristojna grafika, par neinteresantnih izmisljenih automobila, par ne narocito zanimljivih staza, suvise lak AI koji ne pruza dovoljnu konkurenciju i amaterski odradjen interfejs igre suvise kvare opsti utisak pa ta voznja, meni barem, ne moze dugo da zadrzi paznju. Vozio sam je neko vreme, shvatio koliko je ponasanje kola realno, naucio sve staze napamet do u najsitnije detalje, zapitao se "i sta sad ?"...i izgubio interesovanje !![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari