Šta je novo?

Postavljanje ankete-problem

Sveki

Slavan
Učlanjen(a)
29.01.2006
Poena
320
PRe pola sata sam postavio anketu u vezi programa za pregled slika,medjutim tema se ne pojavljuje josh uvek na forumu.

Ono sto me takodje cudi je da je zadnja anketa danas ujutro bila Delimirova u vezi procesora a da je posle mog submita osvanula tema u vezi brenda grafickih kartica a datumom 10.avgust?!?!

Jel moze neko da mi objasni u cemu je problem?

Koliko znam, kada postaviš anketu, prvo moraju da je odobre moderatori. Tvoja je verovatno ''u proceduri''.

Koliko znam, kada postaviš anketu, prvo moraju da je odobre moderatori. Tvoja je verovatno ''u proceduri''.

Nisam znao da je potrebno odobravanje moderatora za poll,mada to je onda verovatno razlog zasto se danas pojavio thread ali sa cak 7dana zakasnjenja u odnosu na datum pravljenja.Nije valjda da je 7dana potrebno da bi se poll odobrio?

Moze li neki moderator da objasni u cemu je problem?

Promaknu unapproved teme.
Kao opcija, uvek možeš da se požališ na PM nekom moderatoru ukoliko vidiš da ti se tema ne pojavljuje :)

Hvala na brzom odgovoru.

Posle koliko vremena da se pozalim moderatoru,tj koliko je neki prosecan rok koji se podrazumeva za odobravanje ankete od strane moderatora?

Jel sam ja nesto pogresio u postavljanju polla ili su moderatori josh uvek na odmoru?! Prosle je 10 dana...

Pa jesi, u propratnom tekstu.

Koji program za pregled i edit fotografija koristite(2008)?

--------------------------------------------------------------------------------

PRoba

Tj. ako misliš na ovo, to je bilo obrisano (zbog teksta ankete).
I ja sam očekivao da ćeš napraviti novu, sa nekim smislenim tekstom.
Ili iskucaj tekst ovde pa ću ja editovati.

Napisao sam Proba samo u textu posta ,jer sam prvi put postavljao anketu i nisam bio siguran da cu uraditi sve kako treba,pa da ako pogesim negde korisnici mogu da shavte da je Proba ,a da je bilo sve u redu editovao bih taj text i napisao jednu kratku recenicu koja bi glasila isto kao i naslov teme.

Ako je gornje pojasnjenje razumljivo ,molim da pustite anketu...

Pozz

Da ne otvaram novu temu: gledam ovu poslednju anketu "Da li koristite 64-bitni OS", i evo već par ljudi koji imaju 64-bitni procesor (bar im je izlistan u profilu) glasali su za "Nemam 64-bit procesor" :d
Vrh pouzdani rezultati anketa :)

pa mozda ne znaju da imaju 64bitan procesor :)

kliknes na brojeve :)

Nazad
Vrh Dno