Šta je novo?

postal 2

• Začetnik teme Space
  • Datum pokretanja
S

Space

Guest
postal 2 je izuzetno glupa igra gora od devastationa a ona je 0.Zamisli te da bi ubio tamo neku ribu ili tipa moram im ispaliti po 3-5 metaka u glavu ej BRE kakvo je ovo sra... a tema bljak jedno te isto grafika boze pomozi aliprezahtevna /lose optimizovana/ na ati9700 moram da skidam detalje i dajle ne klizi . Sve u svemu promasaj.

Igra je bolesna, ali i ne odskace puno, sto se bolestine tice, od ostalih extreme violence igara!!

Kada se igra malo bolje analizira, vidi se da se, na neki psiholoski iskrivljen( nenormaln=bolestan), nacin bavi aktuenim problemima u Americi!

Moze se reci da su ljudi koji su igru napravili ili malo prsli, ili su se nadali da posto se nasilje dobro prodaje i zarade dobre pare!

A tu su i oni muslimani, koji likom i delom podsecaju na bin ladena, pa ko ima nesto protiv njega eto mu radosti!

Ovo me podseti na onu igru sa pitama i bil gates-om :)

poz

Igrica je zakon!
Neko te iznervira ti upalis komp i pustis Postal2 izivis se i onda izadjes napolje :D

HM,ako se od ove igre izivis sta onda igras stalno,TETRIS

igrica

Igrica je strava,
jedino me nervira stalno ucitavanje,a Space-u ako se ne svidja neka je
ne igra 8)

Re: igrica

Jerry je napisao(la):
Igrica je strava,
jedino me nervira stalno ucitavanje,a Space-u ako se ne svidja neka je
ne igra 8)

I nemam nameru da se LOZIM na ovo ostvarenje samo sam izrazio razocarenje sa priglupom realnoscu napucavanja po 5 metkova u tela doticni dama bar da su pod punom ratnom opremom pa da razumem.Ali to je verovatno samo utisak posto igram i black hawk dawn koja lici na nesto.A ucitavanja su posebna prica i RAZNOVRSNOST mapa je OGROMNA svaka cast nek uziva KO moze
SRETNO

Ma to je igra samo da se izivis bez imalo razmisljanja.Znaci prst na misa i rokaj. ;)

Link Link Link...

Space je napisao(la):
HM,ako se od ove igre izivis sta onda igras stalno,TETRIS

Da, igram tetris i to mi je omiljena igra.

zabava za 2 dana, uzasno kratka igra...

Space je napisao(la):
postal 2 je izuzetno glupa igra gora od devastationa a ona je 0.Zamisli te da bi ubio tamo neku ribu ili tipa moram im ispaliti po 3-5 metaka u glavu ej BRE kakvo je ovo sra... a tema bljak jedno te isto grafika boze pomozi aliprezahtevna /lose optimizovana/ na ati9700 moram da skidam detalje i dajle ne klizi . Sve u svemu promasaj.

Kao prvo Devastation je jako lepa igra koja koristi Unreal2 engine i koju sam odigrao sa uzivanjem. Igrao sam svaki Fps jos od Doom-a 1 naovamo i za Postal2 mogu reci da je takodje OK igra. Tvoja konstatacija da je potrebno vise metaka da bi se ubio protivnik je sasvim na mestu i to je propust u igri, ali je zato grafika odlicna. Neznam kako tebi izgleda na Atiju i zasto ti koci, ali meni na Mx440 "leti" u 1024 sve na max i izgleda jako lepo. U igri je moguce pomeriti gotovo svaku stvar, a posebno lep prizor predstavljaju automobili kada posle par hitaca odlete u vazduh. Oruzja su takodje super, grafika na nivou Unreal2, sve u svemu vrlo "interesantna" i zabavna, nesvakidasnja igra, kojoj i nije bila namera da bude "ozbiljan" Fps.

pa i meni su neke igre radile bolje na mx 460 nego na ati 9700,interesantno neki bi sad tvrdili da je igra kriva.ali ima dosta bagova i meni je bar monotona a i po testovima je napljuvana najstrasnije.mislim da je jedno od losijih ostvarenja

Nazad
Vrh Dno