Šta je novo?

Poslednji test grafickih i jos ponesto...

Mister No

Čuven
Učlanjen(a)
08.06.2002
Poena
619
Test je sasvim OK, ali sad me zanima kako ce Max uskladiti zakljucke iz prethodnih testova GF4Ti 4200 modela kad je sve prstalo od preporuka za 128mb model dok je sad pesma obrnuta u korist 64-ke iako su cinjenice na osnovu kojih se donosila preporuka ostale potpuno iste, tj. fakticko stanje ko je brzi i u cemu je ostali neizmenjeno :D
Takodje bih dao preporuku da se iz testova grafickih karti potpuno izbace testiranja u 16 bita. Niti im vidim svrhu, niti vidim sta ce, em ce testeri morati manje da se muce, em ce testovi po broju strana biti nesto kraci, em ce mozda moci da se ubaci jos poneki benchmark :)

I poslednja stvar : Ima li neko ko moze da mi nareze sledece NV demoe : Chameleon mark, Wolfman, Squid i Tidepool...bio bih veoma zahvalan
P.S. a ni Codecreatures ni Villagemark nisu za bacanje !

Pozdrav

E da, Max, jos samo jedna stvar : trebao bi da (prema mom misljenju) izbacis iz upotrebe sintaksu kao sto je 'pozdravlja dodatnih 64 MB memorije' koji si upotrebio u nekoliko navrata...mislim kod Comanche4 benchmarka i u zakljucku, a mozda i jos negde...recimo kazes :"Ostaje da se vidi da li ce Doom III, koji je veoma važan igracki engine, napraviti razliku i pozdraviti dodatnih 64MB video memorije."
Batali pozdravljanje :D vec koristi reci "podrzavati", "zahtevati", ili "imati korist od" ...
Ne moze karta nikog i nista da pozdravlja, vec ja mogu da pozdravljam (i pozdravljam) tebe :)

Hmm...jel to niko ne reply-ise zbog principa :) ? Please ljudi, reze li neko te demoe ???
Ej, pa ovim postom dolazim na frtalj hiljada postova...:D

Max je trenutno u Grckoj i brcka se iz sve snage, pa ne moze da ti odgovori. Inace verujem da on ima sve te demoe i testove, sacekaj da se vrati za 10-ak dana pa ga zamoli da ti nareze. :)

Max, video sam ti par postova tako da pretpostavljam da si se vratio, zavrsio testiranja u Sandri :p i da mi mozes naerzati navedene demoe, a onda imenovati vreme, mesto, cenu i sl. kao i da mi posaljes mail na [email protected] posto ovaj preko bencha nece uvek da radi.
Pozdrav

Vrh Dno