Šta je novo?

Poslednji poziv u pomoc :)

ProMaster

Slavan
Učlanjen(a)
17.02.2011
Poena
375
Poz ljudi, sestra moje devojke je kao nagradu na nekom takmicenju dobila ``neverovatni`` Prestigio PMP 3074B.. Medjutim posto je ovo dno dna, evo ubagovao je i nece da se kaci na market i nzm sta jos sve ne radi..

Bio sam u fazonu, ok daj mi ga, flesovacu mu neki rom i sve je cool, medjutim NO GO..
Nista da nadjem o njemu niti kako se vrsi samo flesovanje, niti kako se ulazi u recivery, niti nista.. Cak ni neki rom.. Msm nalazim nesto, ali ono ili nadjem uputsvo a ne nadjem rom, ili nadjem rom, ali nije za njega.. Ako bi neko pomogao, bio bih zahvalan..:)

Pa i nisi bas neki ProMaster :d

elem, moras nazalost procitati skoro ceo ovaj thread:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1465866&page=127

ne mogu da ti nadjem tacno resenje, jer bi me zabolela glava, poenta je da je neki lik napravio custom port sa 3084B, koji ima veci ekran, i radi. U pitanju je Custom Gingerbread ROM, negde oko 155te strane kreni da citas da nadjes resenje za sebe.

Mozes na svoju ruku da pokusas Root sa SuperOneClick i jednom kada dobijes, da kroz ROOT dozvole obezbedis sebi licni Custom rom tako sto ces sam da pounistavas sve app-ove koji ne rade i stavs one koje ti hoces. Kapiram da bi sa # (root) mogao da instaliras najnoviji google play bez ikakvih problema, sada bez # te jedino koci cinjenica da aktuelna verzija nece da saraduje a ne mozes je ukloniti.

ProMaster- ne odrazava moju sposobnost, vec je nesto drugo u pitanju.. :)

Ma gledao sam to, ali posto nije moj, ne bi da ga brickujem, a nema bas nesto lepo objasnjeno.. Koliko vidim, ostace joj ovako pa neka instalira APK...

Laki

Nije, na nekom takmicenju u srednjoj skoli...

Ok, preporucujem ti da odes na thread o Superoneclick, i da procitas dobro i lose sto moze doneti pokusaj root-a, pa onda sam proceni da li valja probati.

Ma batalio sam na kraju, jos je u garanciji, pa neka ga nosi tamo, `bes ti uredjaj, kad moram da cukam po njemu da bi mi se odazvao.. :wall:

Nazad
Vrh Dno